Kaune užsiliepsnojo medinukas: apdegęs žmogus ligoninėje, kitam prireikė deguonies | Kas vyksta Kaune

Kaune užsiliepsnojo medinukas: apdegęs žmogus ligoninėje, kitam prireikė deguonies papildyta

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio rytą Aleksote užsidegė medinis vieno aukšto namas, pranešama apie nukentėjusius asmenis.

Apie 10.05 val. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaikė pranešimo, kad Kaune, Bitininkų gatvėje 43, dega medinis vieno aukšto namas. Yra nukentėjęs žmogus.

Medikams perduotas, vežamas į ligoninę. Kitas žmogus, mėginęs gelbėti daiktus, prisikvėpavo dūmų, dabar medikai jam tiekia deguonį.

Papildyta 15.38 val.

Ugniagesiams atvykus į Aleksotą, pastatas degė atvira liepsna. Žmonės buvo išėję. Namas 7×12 m, 1 aukšto, su mansarda, medinis (dalis sienų dengta tekstūriniu tinku, kita dalis apmūryta), stogas dengtas skarda, bitumine danga ir šiferiu. Prie namo pristatyti 2 priestatai.

Nelaimės meru išdegė kambarys, sudegė jame buvę daiktai. Aprūko virtuvė, prieškambario patalpos bei patalpose esantys daiktai.

1962 metais gimęs degusio namo savininkas išvežtas į gydymo įstaigą dėl dešinės rankos ir kojos 2 laipsnio nudegimų. Jam priklausančių patalpų dalis aprūkusi ir sulieta su viduje esančiais daiktais. Tai pat aprūko ir sulieta vandeniu kitam savininkui priklausanti gyvenamoji dalis.

Prisikvėpavusį dūmų 1992 metais gimusį vyrą apžiūrėjo medikai, suteikus pirmąją pagalbą nukentėjėlis paleistas. Nuardyta apie 30 m² stogo dangos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA