Dėl nepavykusios „Kitokie pasikalbėjimai“ laidos byra ministro A. Dulkio komanda | Kas vyksta Kaune

Dėl nepavykusios „Kitokie pasikalbėjimai“ laidos byra ministro A. Dulkio komanda

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Iš pareigų traukiasi sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio patarėja komunikacijai Aistė Šuksta, pirmadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija (SAM).

„Šiandien atsistatydinu iš ministro Arūno Dulkio patarėjos pareigų. Prisiimu atsakomybę už esamas ir galimas pasekmes, kurias sukėlė mano priimti sprendimai dėl SAM komunikacijos.

Laida „Kitokie pasikalbėjimai” pasiekė žmones, kurių įprastais žiniasklaidos kanalais būtume nepasiekę. Mano pareiga buvo organizuoti ir koordinuoti visą komunikacijos procesą, todėl prisiimu atsakomybę už visas sudedamąsias jo dalis. Apgailestauju, kad mano sprendimai sukėlė neigiamas reakcijas visuomenėje. Neturėjau jokių ketinimų pasielgti netinkamai nė vienos iš dalyvaujančių pusių atžvilgiu.

Tikiu tuo, ką daro ministras. O mano tolimesnis buvimas komandoje pradėtų kenkti numatytiems darbams.

Dėkoju visai SAM komandai už sunkų darbą ir neblėstančią viltį, kad mums visiems pavyks išsaugoti kuo daugiau sveikų žmonių. Linkiu sėkmės”, – teigė A. Šuksta.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad praėjusią savaitę SAM sulaukė kritikos paaiškėjus, jog ruošėsi sumokėti prodiuseriams už laidą „Kitokie pasikalbėjimai“, kurioje dalyvavo ministro visuomeninis patarėjas, chirurgas Edgaras Kulikauskas, žinomas Ciniško chirurgo slapyvardžiu.

Pats pašnekovas teigė apie sandorį nežinojęs, tai patvirtino ir laidos rengėjai. Kilus skandalui, „Kitokių pasikalbėjimų“ kūrėjai ir ministerija pranešė, jog už laidą mokama nebus. Su mokesčiais ji turėjo kainuoti 12 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA