Sutikti naujuosius 2022-uosius Nemuno saloje kvies Lietuvos scenos grandas G. Paškevičius | Kas vyksta Kaune

Sutikti naujuosius 2022-uosius Nemuno saloje kvies Lietuvos scenos grandas G. Paškevičius

Organizatorių nuotr.

„Žalgirio“ arena gruodžio 31 dieną vėl taps viena patraukliausių Naujųjų metų sutikimo vietų Kauno mieste.

Naujųjų sutikimo šventė – jau tradiciniu tapęs „Žalgirio“ arenos organizuojamas renginys, kuris nepalieka abejingų.

Kaip skelbia organizatoriai, kartu sutikti naujuosius 2022-uosius Nemuno saloje kvies Lietuvos scenos grandas Gytis Paškevičius, kuris padovanos nepamirštamą koncertą.

„Ar jūs žinote, kur yra rojus? Jis yra čia, „Žalgirio arenoje“, – prieš beveik dešimtmetį į pilnutėlę „Žalgirio“ areną kreipėsi tada įspūdingą koncertą su simfoniniu orkestru surengęs atlikėjas.

Tada rengdamas koncertų turą po Lietuvą dainininkas minėjo savo penkiasdešimtmetį, o šiemet atėjo laikas švęsti jau šešių dešimčių sukaktį. Pagrindiniu G.Paškevičiaus jubiliejaus akcentu taps būtent koncertas Kaune.

2013-uosius kauniečiai „Žalgirio“ arenoje taip pat galėjo pasitikti su G.Paškevičiumi, kuris puikų vakarą kūrė kartu su „The Music of ABBA“. Savo ruožtu prieš keletą metų Naujuosius metus „Žalgirio“ arenoje G.Paškevičius kvietė minėti kartu su legendiniu Chrisu Normanu.

„Naujieji metai „Žalgirio“ arenoje ir Gytis Paškevičius jau tampa itin malonia tradicija, kuri teikia malonumą ne tik organizatoriams, bet ir atlikėjui bei klausytojams. Vargu ar galima pasitikti Naujuosius metus geriau nei su tūkstančiais bendraminčių ir gera muzika“, – sakė „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

G.Paškevičiaus gerbėjai gali būti tikri – šį kartą, visai kaip ir kadaise, klausytojai galės mėgautis žinomiausiomis atlikėjo dainomis: „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ ar „Mano kraštas“.

Planuojama, kad Naujųjų metų šventėje koncertuos ir daugiau atlikėjų, kurie paaiškės artimiausiu metu. Bilietų prekyba jau prasidėjo: https://bit.ly/3kUbc1S

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA