Ramučiuose duris atvėrė pirmoji „Lidl“ parduotuvė Kauno rajone | Kas vyksta Kaune

Ramučiuose duris atvėrė pirmoji „Lidl“ parduotuvė Kauno rajone

KRS nuotr.

Ankstyvą ketvirtadienio rytą Pakaunėje, Laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ), atidaryta nauja „Lidl“ parduotuvė. Tai jau antroji šio prekybos tinklo investicija Kauno rajono teritorijoje.

„Prieš penkerius metus Ramučiuose pradėjo veiklą logistikos centras, o šiandien čia atidaroma pirmoji parduotuvė. Džiaugiamės, kad nauja prekybos vieta sukūrė ne tik papildomų patogumų gyventojams, bet ir naujų darbo vietų. Tikimės, kad tai ne paskutinė „Lidl“ investicija mūsų rajone“, – kalbėjo atidaryme dalyvavęs Kauno rajono savivaldybės vicemeras Antanas Nesteckis.

Kaip nurodoma Kauno rajono savivaldybės pranešime, naujosios parduotuvės komandą Ramučiuose sudaro apie 30 darbuotojų. Prekybos salės plotas – apie 1300 kv. metrų, joje veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės. Pirkėjų patogumui įdiegtos ir 6 savitarnos kasos. Naujojoje parduotuvėje apsipirkti galima įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos.

Kauno laisvosios ekonominės zonos pardavimų ir marketingo direktorius Tomas Buzas teigė, kad nauja prekybos vieta sukurs papildomą pridėtinę vertę visiems LEZ teritorijos darbuotojams.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės ekosistemai. Tai – dar vienas Vokietijos kapitalo projektas ir kartu paslaugų pasiūlos plėtra vidinėje teritorijoje“, – atidarymo metu kalbėjo T. Buzas.

„Lidl Lietuva“ pardavimų vadovas Mantas Klivečka pabrėžė, kad naujoji parduotuvė bus patogi apsipirkti ne tik Ramučių ar aplinkinių gyvenviečių gyventojams, bet ir dirbantiems laisvosios ekonominės zonos teritorijoje arba keliaujantiems Jonavos kryptimi.

„Džiaugiamės atidarydami pirmąją parduotuvę Kauno rajone. Lauksime jūsų kasdien ir pasistengsime užtikrinti greitą ir patogų apsipirkimą“, – teigė M. Klivečka.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA