Pilies žiedo rekonstrukcija užtruko ilgiau nei planuota: vėl bus stabdomas eismas | Kas vyksta Kaune

Pilies žiedo rekonstrukcija užtruko ilgiau nei planuota: vėl bus stabdomas eismas

Asociatyvi / D. Biržiečio nuotr.

Su lūkesčiu, kad Kaune netrukus baigsis spūstys, rugsėjo 1-osios laukę vairuotojai ir vėl turi dėl ko nusivilti. Nors Kauno pilies žiedu eismas atnaujintas, gretimose gatvėse vis dar verda darbai. Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryžoje šį savaitgalį kelininkai darbuosis net naktį, vairuotojų prašo geriau nevažiuoti.

„Kauno Pilies žiedo prieigose artėja paskutiniai atnaujinamos važiuojamosios dangos darbai. Kelininkai stengiasi kapitalinį remontą užbaigti kaip įmanoma greičiau, todėl visų vairuotojų prašo ateinančio savaitgalio naktimis nevažiuoti Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryžos link, kuri bus intensyviai tvarkoma”, – rašoma Kauno miesto savivaldybės pranešime.

Informuojama, kad penktadienį ir šeštadienį darbai minėtoje sankirtoje prasidės nuo 23 val. ir vyks iki 6 val. ryto, o sekmadienį – nuo 23 val. iki 5 val. Nurodytomis valandomis per sankryžą nevažiuos ir viešasis transportas, todėl besinaudojančius autobusų ir troleibusų paslaugomis iš anksto raginame rinktis alternatyvius maršrutus.

Pakeitus kelio pagrindus Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos g. susikirtime, liks pakloti paskutinį asfalto sluoksnį. Važiuojamosios dangos atnaujinimo darbus planuojama užbaigti spalio viduryje.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Pilies žiedas po kelių mėnesių remonto eismui atidarytas rugsėjo 1-ąją. Kauniečiai jau pirmąją eismo atnaujinimo dieną strigo spūstyse, kai kuriems pilies žiede esą teko pratūnoti net valandą ar ilgiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA