Tarp autobuso ir dujotiekio: pikas Kaune paženklintas skaudžiu susidūrimu | Kas vyksta Kaune

Tarp autobuso ir dujotiekio: pikas Kaune paženklintas skaudžiu susidūrimu

Trečiadienio pavakarę automobilių duženos pažiro Draugystės gatvėje, prie „Hyper Maxima“ parduotuvės. Čia susidūrus dviem transporto priemonėms, autobusas turėjo staigiai stabdyti, o avarijos pasekmes čia pat stebėjo Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) darbuotojai.

Žinia apie avariją Draugystės gatvėje, netoli Pramonės prospekto sankryžos, „Kas vyksta Kaune“ pasiekė apie 18 val. Nuotraukoje matyti ant pagalbos kelyje automobilio keliamas „BMW“, šalia stoviniavo ESO dujų tarnybos darbuotojai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie nelaimę Draugystės gatvėje gautas 16.28 val. Susidūrus „BMW“ ir „Opel“ automobiliams, autobuso vairuotojui teko staigiai stabdyti, jis pats ir pranešė apie įvykį.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs, žmonės avarijos metu nesužeisti.

Kauniečiai praneša, kad apie 17.30 val. trys automobiliai taip pat susidūrė A5 kelyje už Č. Radzinausko tilto, važiuojant „Megos“ kryptimi. Po 18 val. apgadintos transporto priemonės dar stovėjo kelyje, tačiau dabar spūsčių nefiksuojama.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA