Incidentas Karmėlavoje privertė reaguoti staigiai: už vyro atsistojo išstūmęs peilį | Kas vyksta Kaune

Incidentas Karmėlavoje privertė reaguoti staigiai: už vyro atsistojo išstūmęs peilį

R. Tenio, „Google“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Socialiniame tinkle sekmadienį moteris pasidalijo trumpu pasakojimu apie nemalonų susidūrimą su trimis tamsaus gymio vyrais prie Karmėlavos kebabinės. Vienas jų esą kalbino moters vyrą išsitraukęs peilį. Kauno policija pranešimo apie tokį incidentą negavo, tačiau pamačius įtartinus asmenis ar galimai vykdomą nusikaltimą ragina nedelsiant pranešti.

„Kažkur prieš 30 min., apie 18.30 val., Karmėlavoje prie raudonos kebabinės (Vilniaus g. 33 – „Kas vyksta Kaune“), kuri yra prie maisto prekių parduotuvės, užfiksavau tris neaiškius tamsaus gymio aukštus vyrukus.

Vyras laukė kebabų, aš buvau mašinoje, du minėti vyrukai nusileido į parduotuvę – vienas atsistojo greta mano vyro, labiau už. Pastebėjau, kad kalbina vyrą. Atkreipiau dėmesį, kad tas žmogus sunertose rankose laiko išstumiamą skalpelį-peilį ir toliau uoliai kalbina mano vyrą.

Iškart nubėgau prie vyro jį perspėti ir pasitraukiau toliau. Tas žmogus akivaizdžiai sustūmė peilį, iškart iš parduotuvės išėjo kiti du ir visi pasišalino.

Nežinau, ar norėjo ką daryti (apvogti, sužeisti ar kažką kita), bet žiauriai nemalonu buvo stebėti tą peilį, kurį išstūmęs turėjo šalia, o maža ką. Vyras sakė, kad kalbino rusiškai. Būkite saugūs“, – „Facebook“ grupėje „Karmėlavos miesto aktualijos“ sekmadienį dalijosi moteris.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimo apie tokį incidentą Karmėlavoje negauta. Policija prašo gyventojų apie panašius įvykius visada nedelsiant informuoti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA