„Judėk sveikai“ nemokamų treniruočių tvarkaraštyje – nauji užsiėmimai | Kas vyksta Kaune

„Judėk sveikai“ nemokamų treniruočių tvarkaraštyje – nauji užsiėmimai

Organizatorių nuotr.

Kauniečių pamėgtų „Judėk sveikai“ treniruočių tvarkaraštyje rudenį – naujienos. Rugsėjo viduryje, greta aktyviausiems gyventojams jau pažįstamų nemokamų treniruočių, pasirodė ir nauji pilateso bei papildomi kineziterapijos užsiėmimai vakarais. Šaltuoju metų periodu užsiėmimai bus organizuojami tiek kontaktiniu, tiek nuotoliniu būdu.

„Judėk sveikai“ – tai jau aštuntuosius metus Kaune įgyvendinamas nemokamų treniruočių projektas, kasmet pritraukiantis šimtus sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą puoselėjančių įvairaus amžiaus miesto gyventojų. Atėjus rudeniui, dalis užsiėmimų perkelti į uždaras viešąsias miesto erdves, o likusiose treniruotėse ir toliau galima dalyvauti nuotoliniu būdu.

Aštuonios skirtingos fizinio aktyvumo veiklos

„Rugsėjo 13-ąją startavo naujas „Judėk sveikai“ tvarkaraštis, orientuotas į šaltojo sezono veiklas. Iš viso gyventojų lauks aštuoni skirtingo pobūdžio užsiėmimai, organizuojami po keletą kartų per savaitę. Visos treniruotės yra nemokamos, tereikia užsiregistruoti ir dalyvaujant kontaktiniu būdu – turėti galimybių pasą“, – informuoja Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Julija Grišė.

Kauniečių laukia aktyviausiems „Judėk sveikai“ treniruočių lankytojams jau pažįstamos funkcinės treniruotės, kalanetika, kineziterapijos užsiėmimai, joga, vaikų šokiai ir vaikų sporto treniruotės, senjorų funkcinės treniruotės.

„Atsižvelgę į gyventojų poreikius, šį rudenį pristatome ir dvi naujienas. Jau startavo pirmieji pilateso užsiėmimai bei papildomi kineziterapijos užsiėmimai, organizuojami antradienio ir ketvirtadienio vakarais“, – sako J. Grišė.

Rudens treniruočių tvarkaraštis / Organizatorių nuotr.

Kontaktinės ir nuotolinės treniruotės

Visuomenės sveikatos specialistė pažymi, jog visus užsiėmimus veda tik profesionalūs treneriai. Jų priežiūros dėka pratimai ir veiklos atliekamos taisyklingai, o treniruotėse palaikoma gera nuotaika bei energija.

Visos „Judėk sveikai“ treniruotės yra nemokamos, tačiau būtina išankstinė registracija. Kontaktinėse treniruotėse gyventojai gali dalyvauti tik su galimybių pasu, o į nuotolinius užsiėmimus gyventojai prisijungti gali per „Google Meet“ programą.

Užsiregistravus el. paštu visiems išsiunčiamas kontaktinės treniruotės registracijos patvirtinimas arba prisijungimo nuoroda į nuotolines veiklas. Treniruočių dalyviams su savimi tereikia turėti treniruočių kilimėlį ir vandens.

Treniruočių tvarkaraštį rasti ir užsiregistruoti į jas galima „Judėk sveikai“ internetinėje svetainėje, adresu: http://judeksveikai.kaunas.lt/.

„Judėk sveikai“ veiklos jūsų įmonėje

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras norėdamas skatinti dirbančių asmenų fizinį aktyvumą, įmonėms siūlo dalyvauti nemokamose projekto „Judėk sveikai“ veiklose.

„Kviečiame pasinaudoti proga ir sudalyvauti fizinio aktyvumo skatinimo veiklose, kurios vyktų atsižvelgiant į įmonės poreikius, darbuotojams patogiu metu, įmonės patalpose ar nuotoliniu būdu“ – sako J. Grišė.

Susidomėjusius ir norinčius dalyvauti fizinio aktyvumo veiklose įmonėms visuomenės sveikatos specialistė kviečia užpildyti apklausą, po kurios su įmonės atstovais susisieks Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistai.

Apklausos formą galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA