A. Veryga nusipirko motociklą: atskleidė kainą ir žmonos reakciją | Kas vyksta Kaune

A. Veryga nusipirko motociklą: atskleidė kainą ir žmonos reakciją

delfi.lt 2021/09/25 19:04
DELFI nuotr.

Aurelijus Veryga būdamas ministru turėjo daug darbo ir mažai laisvalaikio, o baigus kadenciją situacija kiek pasikeitė. Pasinaudodamas proga politikas ryžosi įgyvendinti savo vaikystės svajonę ir nusipirko motociklą.

„Žinote, dauguma berniukų, kurie atsisėda ant dviračio, paskui galbūt ant mopedo ar motorolerio, kažkada vis tiek galvoja ar svajoja pavažiuoti ir motociklu. Tai, matyt, nuo vaikystės tas noras pas mus yra“, – laidai „KK2“ kalbėjo jis.

A. Veryga išsilaikė motociklo vairavimo kursus ir nuo šiol vairuoja kitų eismo dalyvių akį traukiantį ir kareiviškomis spalvomis puoštą „Suzuki“.

„Jis toks jau buvo, pasirodo, kad jį pardavinėjo šaulys vilnietis, nupirkau labai ramiai, nes žinojau, kad neapgaus, nepameluos“, – šyptelėjo pašnekovas.

LNK laidoje A. Veryga atskleidė, kiek paklojo už motociklą.

„Aš už jį mokėjau gal apie 2,5 tūkst. eurų. Tokia jo kaina yra. Nauji motociklai kainuoja apie 10 tūkst. eurų. Žmonės gal įsivaizduoja, kad Seimo nariai uždirba kažkokius kosminius pinigus“, – nusijuokė buvęs sveikatos apsaugos ministras.

Važiuoti motociklu A. Veryga mėgsta vienas, klausosi mėgstamos muzikos, grožisi gamta.

„Pažiūrėjo keistai žmona į mane. Kol kas su manimi dar nevažiavo, sako, kad kai daugiau pavažinėsiu, gal tada ir pagalvos. Ji atsargiai žiūri į mano visus pomėgius, bet pripranta, aišku, su laiku“, – šypsojosi politikas.

Greitai su motociklu Seimo narys nevažinėja, kadangi ši transporto priemonė jam dar nauja. Tik kartą yra kiek stipriau paspaudęs.

„Greitkelyje 140 km/val. esu važiavęs, bet aš esu šviežias vairuotojas, tai tikrai nepiktnaudžiauju greičiu. Ir šiaip nemėgstu nei viršyti greičio, nei labai lakstyti“, – tikino jis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA