Aleksoto tiltą užtvėrė sportininkas | Kas vyksta Kaune

Aleksoto tiltą užtvėrė sportininkas

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė skaitytojo vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas važiuojamąja kelio dalimi Aleksoto tiltu einantis vyras. Piliečio kelionę lydėjo ir šūksniai, ir galingi rankų mostai.

Kaip matyti vaizdo įraše, vyras Aleksoto tiltu traukia Kauno centro link, nuo jo atokiau laikosi visi automobiliai.

Vaizdo medžiagą atsiuntęs kaunietis spėliojo, ką visgi demonstravo vyras: šokio judesius ar sportuodamas bandė sušilti žvarbią ketvirtadienio popietę. Skaitytojas neatmetė tikimybės, kad vyras galėjo būti apsvaigęs nuo alkoholio ar psichotropinių medžiagų.

„Atrodė pavartojęs. Nulėkė į Rotušę, jaučiu dar performansų darys”, – komentavo jis.

Remiantis Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 428 straipsniu, važiuojamosios kelio dalies perėjimas arba ėjimas ja ten, kur draudžiama, užtraukia baudą nuo dvidešimt iki keturiasdešimt eurų.

Šio straipsnio antroje dalyje nurodoma, kad asmenų padarytas Kelių eismo taisyklių pažeidimas, sukėlęs pavojingą situaciją (t. y. privertęs kitus eismo dalyvius staigiai pakeisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitų veiksmų savo ar kitų asmenų saugumui užtikrinti), užtraukia baudą nuo trisdešimt iki penkiasdešimt eurų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA