Į avariją Ateities plente pateko „Bolt”: prireikė medikų ir ugniagesių | Kas vyksta Kaune

Į avariją Ateities plente pateko „Bolt”: prireikė medikų ir ugniagesių papildyta

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Antradienio rytas paženklintas nelaime, Ateities plente susidūrė lengvasis ir sunkiasvoris automobiliai, įvykio vietoje visos specialiosios tarnybos.

„Ateities pl. 31 avarija. Greitoji, policija, gaisrinė. Sunkina pravažiavimą abiem pusėmis”, – praneša kauniečiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis Ateities plente užregistruotas apie 9.04 val.

Nelaimės metu susidūrė lengvasis ir krovininis automobiliai, apie eismo įvykį pranešė pravažiuojantys asmenys.

Kaip matyti kauniečių „Kas vyksta Kaune” grupėje pasidalintose nuotraukose, į avariją pateko pavežėjimo kompanijos „Bolt” automobilis. Visgi duomenų ar tuo metu automobilyje buvo keleivių, kol kas nėra.

Policija neteikia duomenų ir apie nukentėjusius asmenis, mat įvykio vietoje dar dirba medikų, ugniagesių ir policijos brigados.

Kauniečių teigimu, Ateities pl. formuojasi transporto priemonių spūstis.

Papildyta rugsėjo 22 dieną 8.04 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, nelaimės metu susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis, prispaustų žmonių nebuvo. Sunkvežimio „MAN” vairuotojas nenukentėjo.

Lengvojo automobilio „Toyota Prius“ 1964 metais gimęs vairuotojas negalėjo išlipti iš automobilio dėl sumaitotų durų. Ugniagesiams atidarius automobilio duris pilietis pats išlipo iš automobilio.

Dėl patirtų traumų ir išorinių kūno sužalojimų po medikų apžiūros pilietis išvežtas į gydymo įstaigą. Po eismo įvykio apie 30 m² plote ant važiuojamosios kelio dalies buvo pabirę duženų. Atjungtas lengvojo automobilio akumuliatorius, nušluota kelio danga.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA