Laikinai neveikia „Sodros” asmeninės paskyros | Kas vyksta Kaune

Laikinai neveikia „Sodros” asmeninės paskyros

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienio rytą kauniečiai negali prisijungti prie „Sodros” asmeninių paskyrų. Kaip informuoja įstaiga, tai planiniai informacinės sistemos darbai, jie truks iki sekmadienio vakaro.

Užlūžo prisijungimas prie „Sodros” gyventojams ir draudėjams”, – sekmadienio rytą praneša kaunietis.

Visgi, kaip praneša „Sodra”, tai planiniai informacinės sistemos naujinimo darbai. Šie atnaujinimai prasidėjo šeštadienio rytą ir truks iki sekmadienio 21.00 valandos.

Dėl šių darbų nėra galimybės prisijungti prie asmeninių paskyrų, pateikti prašymų, skundų, socialinio draudimo pranešimų, peržiūrėti duomenų ar pasinaudoti kitomis elektroninėmis paslaugomis. Taip pat laikinai nepasiekiamos paslaugos pagal duomenų teikimo sutartis.

Kaip rašoma „Sodros” pranešime žiniasklaidai, šią vasarą įstaiga įgyvendino teritorinių skyrių pertvarką siekdama geriau organizuoti darbą, efektyviau naudoti žmogiškuosius ir materialinius išteklius. Gyventojai pokyčių nepajuto – jie ir toliau aptarnaujami tuose pačiuose klientų aptarnavimo skyriuose, kaip įprastai.

Po reorganizavimo „Sodros” Alytaus ir Marijampolės teritoriniai skyriai prisijungė prie Kauno teritorinio skyriaus, Šiaulių ir Utenos teritoriniai skyriai įsiliejo į Panevėžio skyrių, o Šilalės ir Mažeikių skyriai priklauso Klaipėdos teritoriniam skyriui.

Planiniai informacinės sistemos naujinimo darbai susiję su šia teritorinių skyrių pertvarka. „Sodros” atsiprašo už laikinus nepatogumus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA