Darkart tuokiasi kauniečiai N. Bunkė ir E. Eidėjus: nuotaka vėl nustebino išskirtiniu įvaizdžiu | Kas vyksta Kaune

Darkart tuokiasi kauniečiai N. Bunkė ir E. Eidėjus: nuotaka vėl nustebino išskirtiniu įvaizdžiu

delfi.lt / Raminta Lukošienė 2021/09/19 16:57
DELFI / L. Griciaus nuotr.

Atlikėja Natalija Bunkė už mylimojo Edgaro Eidėjaus teka antrąkart – prieš keletą dienų jaukioje ceremonijoje Vilniuje balto aukso žiedais apsimainę kauniečiai vestuves iškėlė ir Maljorkoje.

Didžiausioje Balearų salyno saloje pora visą savaitę viešės kartu su visu būriu bičiulių ir artimųjų, tarp kurių – ir žinomi pramogų pasaulio atstovai. Anot Natalijos, buvo planuota, kad į šventišką kelionę leisis 20 žmonių, tačiau artėjant skrydžiui, svečių sąrašas vis pildėsi ir pasiekė 27.

Vestuvių dieną poros laukė fotosesija, o po to – jaudinanti tuoktuvių ceremonija. Šventei visa kompanija, savaitei apsistojusi viloje su baseinu, persikėlė į įspūdingo dydžio dvarą.

Pasiruošimo šventei darbus pora patikėjo vestuvių planuotojams „Idea Mallorca“. Jeigu tuoktuvės Vilniuje išsiskyrė vaiskiai raudona spalva, Ispanijos saloje rengiama puota kvepės alyvomis – tiek stalų, tiek likusių dekoracijų akcentu tapo alyvmedžiai.

Nors neretai užsimenama apie skaudžiai per kišenę kertančias vestuvių organizavimo kainas Lietuvoje, Natalija neslepia – gimtinėje jiedu su Edgaru būtų iškėlę kur kas pigiau atsieiti galėjusią šventę.

„Vestuvės nekainavo pigiai. Tačiau mes nemėgstame mėtyti pinigų ir šiaip sau išlaidauti. Todėl mieliau pasirinkome visą savaitę kokybiško poilsio su savo artimiausiais žmonėmis. Be to, suplanavome nemažai pramogų, išsinuomojome jachtą. Mums labai pasisekė, kad tarp svečių – ir didžėjus, ir dainininkės, ir net virtuvės šefas. Mes tikrai nenuobodžiausime, o Lietuva visą savaitę galės stebėti realybės šou“, – nusijuokė Natalija.

Vestuvių puotoje vakaro vedėjos mikrofonas patikėtas šeimos draugei, renginių vedėjai ir grupės „69 danguje“ narei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei, o didžėjaus pultas – taip pat artimam bičiuliui Jonui Nainiui-Jovani. Gyvo garso koncerto čia taip pat nebus maža – be jaunosios, kompanijoje yra ir daugiau atlikėjų – Liepa Norkevičienė, Simona Nainė. Tuo tarpu sesuo Kristina Natalijai sukūrė jaunosios makiažą.

Į Ispanijos salą naują šeimą atlydėjo ir abiejų jaunavedžių tėvai. Anot Edgaro, nors jie matosi retai, tačiau sutaria puikiai ir įkyriai į savo vaikų santykius nesikiša.

„Paprasti, geri žmonės, tad, nors susitinka retai, sutaria puikiai“, – patikino jaunikis.

Šventei Maljorkoje Natalijos įvaizdį kūrė dizainerė Aina Zinčiukaitė bei stilistė Olga Filatova-Kontrimienė. Svetur vestuves rengiančių sutuoktinių bei Natalijos sūnaus Kristupo drabužiai sutilpo į vieną lagaminą.

„Mano suknelė nėra labai didelė ar pompastiška. Tad viename lagamine sutilpo Edgaro ir Kristupo kostiumai bei mano suknelė. Tiesa, šis bagažas – rankinis. Nors skrydis suplanuotas be persėdimų, norėjosi pasiimti su savimi, maža ką“, – šypteli Natalija.

Po tuoktuvių svečių ir jaunųjų laukia įtemptas pramogų grafikas. Neskaičiuojant smagaus laiko erdvioje vilos teritorijoje, kompanija nepraleis progos aplankyti miesto centro ir pasimėgauti gardžia vakariene, o trečiadieniui naujai iškepta šeima išnuomojo jachtą, kurioje lauks šventės tęsinys.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA