Varnių gatvėje esančiai duobei užtaisyti prireikė mėnesio: kelininkas įžvelgia darbininkų aplaidumą | Kas vyksta Kaune

Varnių gatvėje esančiai duobei užtaisyti prireikė mėnesio: kelininkas įžvelgia darbininkų aplaidumą

Asociatyvi / Skaitytojo Raimondo nuotr.

Jau kelinti metai Kaunas atrodo kaip didelė kasybų aikštelė, tvarkoma daugybė miesto gatvių, o vairuotojų vis prašoma dar šiek tiek kantrybės, tačiau vienam kauniečiui kantrybė išseko, dėl neaiškių priežasčių iškastos duobės gatvėje, kuri kliudo eismą Varnių gatvėje jau daugiau nei mėnesį laiko.

Kelininku prisistatantis vyras esą pats kreipėsi į Kauno savivaldybės atstovus, tačiau atsako nesulaukė per dvi savaites, todėl kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją ieškodamas atsakymų apie neatsakingai vykdomus gatvių priežiūros darbus.

„Duobė vis dar sėkmingai tebestovi (rugsėjo 13 d. matymu), keldama pavojų ir trukdydama eismui. Labai įdomu kokia įmonė taip neatsakingai vykdo gatvių priežiūros darbus?“ – teiravosi skaitytojas Raimondas.

Apie minėtą duobę kaunietis rašė ir Kauno savivaldybės atstovui, tačiau atsako nesulaukė.

„Sutinkame, kad mieste sudėtinga transporto situacija. Tačiau ją dar labiau sunkina netinkamai organizuojamas gatvių remontas. Varnių g., nusileidus nuo Nuokalnės g. prieš Vilijampolės turgų, poryt jau bus 2 savaitės (važinėju kasdien) kaip iškirsta duobė, užimanti visą eismo juostą, ir su ja nieko nedaroma.

Pagal specialybę aš kelininkas, puikiai suprantu, kad iki šiol vykdytam procesui nereikalingas joks stabilizavimosi ar kitoks laikotarpis. Kažkas tiesiog neatsakingai vykdo savo funkcijas“, – kaunietis pasidalijo ir savivaldybei siųstu laišku.

Apie iškastą duobę pasiteiravome Kauno savivaldybės, situaciją pakomentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Varnių gatvėje esančios duobės tvarkymas prasidės šią savaitę. Kitą savaitę ji bus užasfaltuota. Darbus atlieka „Kauno vandenų“ rangovai“, – teigė jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA