Šokiravo asmeninio trenerio žinutės: pakvietė į draugus ir pradėjo tyčiotis | Kas vyksta Kaune

Šokiravo asmeninio trenerio žinutės: pakvietė į draugus ir pradėjo tyčiotis papildyta

Asociatyvi nuotr. / asmeninio trenerio susirašinėjimas

Internetinėje erdvėje moteris paviešino susirašinėjimą su neva asmeniniu treneriu, kuris rašė įvairias įžeidžiančias žinutes, tyčiojosi ir menkino pašnekovę. Paviešintas treneris sulaukė daug kritikos iš komentatorių, kur ir dar daugiau merginų paviešino panašaus pobūdžio susirašinėjimus.

Kaip savo „Facebook“ paskyroje nurodo pats Edvinas Maksimovas, jis asmeniniu treneriu dirba „SportGates“ sporto klube.

„Susilaukiau nemalonių ir visai netikėtų užgauliojimų iš vieno „SportGates“ trenerio Edvino Maksimovo. Tiesiog pakvietė į draugus ir pradėjo tyčiotis. Labai gaila, kad tokie neadekvatūs treneriai dirba su žmonėmis. Žinau, žmonių būna visokiausių, tačiau asmeninis treneris neturėtų taip elgtis. Gėda ir gaila. Merginos, būkit atidžios prieš renkantis trenerius“, – kitas merginas įspėjo mergina.

Paviešintose žinutėse matyti, jog pokalbį treneris pradeda gan kultūringai, pasiteiraudamas kaip savaitgalis, pašnekovai apsikeičia keliomis žinutėmis apie orus ir keliones, tačiau gan greitai vyriškis pradeda rašinėti gašlias žinutes, komentuoti moters išvaizdą, klausinėti nepadorių klausimų.

Į įžeidinėjimus atkirtusi mergina greitai sulaukia nepadorių žodžių lavinos, o jai pasakius, jog toks asmeninio trenerio elgesys bus paviešintas, gavo dar vieną keiksmažodžių pripildytą žinutę.

Merginai pasidalijus susirašinėjimų nuotraukomis interneto platybėse, komentaruose dar ne viena mergina jai paantrino, jog priekabiavo Edvinas ne prie vienos merginos.

Papildyta rugsėjo 14 dieną 08.27 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „SportGates“ atstovai, asmeninis treneris sporto klube nebedirba.

„Padėkojome visiems, kurie kreipėsi su savo istorijomis dėl asmeninio trenerio E. Maksimovo. Mūsų sporto klube nėra toleruojamas toks elgesys ir bendravimo maniera. Su šiuo asmeniniu treneriu jau atsisveikinome”, – teigė sporto klubo atstovai.

Ir pridūrė, kad sporto klubo tikslas yra skatinti žmones pasitikėti savimi, stengtis dėl savęs ir rūpintis savo sveikata, todėl visa mūsų bendruomenė turi būti pavyzdys, kuris padėtų lengviau apsispręsti pradėti propaguoti sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimo būdą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA