Karas su trikojais tęsiasi: šį kart „geradariai“ pastebėti T. Masiulio gatvėje | Kas vyksta Kaune

Karas su trikojais tęsiasi: šį kart „geradariai“ pastebėti T. Masiulio gatvėje

Vaizdo įrašo stop kadras

Po Lietuvos gatves paplitę „trikojai“ tikrai nepasižymi dideliu populiarumu tarp vairuotojų. Dėl šios priežasties, piliečiai įvairias būdais bando išvengti baudų ir perspėti kitus. Vienas iš populiariausių būdų – savadarbiai ženklai.

Būtent šį variantą penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ grupėje užfiksavo miestiečiai. T. Masiulio gatvėje du ant atitvaro atsipūtę jaunuoliai bandė įspėti vairuotojus dėl netoliese esančio trikojo.

Jau ne kartą matytas reginys ir toliau susilaukia įvairių nuomonių – kol vieni tokiems „Robin Hudams“ negaili gerų žodžių, kiti – peikia dėl neturėjimo ką veikti.

Bachurams pagarba, o mentai be loginio mąstymo, jei mašinos vos juda, kam tas trikojis“, – rašė vienas internautas.

„Tariamiems Petrašiūnų bakchūrėliams linkiu tikrą darbą susirasti, o ne chujniom užsiiminėti“, – kritikos negailėjo kitas vartotojas.

Primename, kad gyventojai apie trikojus vieni kitus įspėjinėti tokiais būdais pradėjo 2020-ųjų metų pradžioje, kada Klaipėdoje iškilo didelis tentas su užrašu „50 TRIKOJIS“. O jau gegužę ši mada atkeliavo ir į Kauną, kai būrys jaunuolių Juozapavičiaus prospekte laikė dėl trikojų perspėjantį ženklą. Taipogi nuo miesto neatsiliko ir Kauno apskritis – įspėjimą apie greičio matuoklius Ramučių gyventojai užrašė tiesiog ant kartotinės dėžės.

„Trikojus“ Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo 2019-ųjų rudenį. Šie įrenginiai fiksuoja visų artėjančių ir tolstančių transporto priemonių greitį, „sugauna“ pažeidėjus šešiose skirtingose juostose 300 m atstumu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA