Košmarišką ketvirtąjį kėlinį patyręs „Žalgiris“ turėjo pripažinti turkų pranašumą | Kas vyksta Kaune

Košmarišką ketvirtąjį kėlinį patyręs „Žalgiris“ turėjo pripažinti turkų pranašumą

Žalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Gloria Cup“ turnyre Turkijoje kol kas lieka be pergalių. Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 57:71 (23:16, 16:14, 14:18, 4:23) pralaimėjo Burso „Tofaš“ ekipai.

Taikliais tolimais metimais dvikovą pradėjo Edgaras Ulanovas ir Artūras Milaknis, baudų metimus realizavo Tyleris Cavanaugh, E.Ulanovas pridėjo ir dvitaškį, o Lukas Lekavičius pelnė šešis taškus iš eilės – 16:7. Tris baudų metimus įmetė Paulius Jankūnas, o keturiais taškais kėlinį uždarė Emmanuelis Mudiay – 23:16.

Per dvi antrojo kėlinio minutes žalgiriečiai taškų nepelnė ir jau turėjo vytis varžovus – 23:24. Tada iš toli taikliai metė A.Milaknis, po krepšiu sėkmingai prasiveržė L.Lekavičius, o tritaškį nuo lentos pataikė Nielsas Giffey – 30:24. Tris taškus pridėjo T.Cavanaugh, o N.Giffey, Joffrey Lauvergne ir E.Ulanovas surinko po du taškus – 39:30.

Po pertraukos kauniečiai strigo puolime ir per penkias minutes turėjo tenkintis keturiais J.Lauvergne ir dviem E.Mudiay taškais – 45:40. Greitoje atakoje lengvus taškus pelnė T.Cavanaugh, iš po krepšio ne taip lengvai pasižymėjo N.Giffey, pirmuosius savo taškus pelnė Joshas Nebo, o E.Ulanovas sumetė abu baudų metimus – 53:48.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje Lietuvos čempionai pralaimėjo skaudžią atkarpą 0:16 ir vėl vijosi varžovus – 53:64. Pirmuosius taškus dvitaškiu metimu kėlinyje N.Giffey pelnė sužaidus septynias minutes, o iki susitikimo pabaigos dar du taškus spėjo pelnyti L.Lekavičius – 57:71.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 10 (6 rez. perd.), E.Ulanovas 9, J.Lauvergne 8 (11 atk. kam.), N.Giffey 8, A.Milaknis 6 (5 atk. kam.), E.Mudiay 6 (5 atk. kam.), T.Cavanaugh 5, P.Jankūnas 3, J.Nebo 2, M.Blaževičius 0, J.Strelniekas 0.

„Tofaš“: K.Sheperdas 18, E.Cookas 13, B.Ugurlu 10.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA