Edukacinis vaikų centras skelbia naujų mokslo metų pradžią | Kas vyksta Kaune

Edukacinis vaikų centras skelbia naujų mokslo metų pradžią

Edukacinis vaikų centras / Organizatorių nuotr.

Edukacinis vaikų centras kartu su „Bricks 4 kidz”, Mažąja Medicinos Mokykla bei „Kidzgym”, įsikūrę Savanorių pr. 130, laukia naujų narių robotikos, medicinos ir sporto būreliuose. Centre vaikai nuo 1 m iki 15 m. galės išsirinkti jiems patinkančią ugdomąją veiklą.

„Bricks 4 Kidz” edukacija pagrįsta JAV patentuotų modelių planais, skirtais įkvėpti būsimus inžinierius ir architektus. „Bricks 4 Kidz” programa, skirta 3-12 m. vaikams sukurti nepaprastą atmosferą, kur vaikai mokosi, stato ir žaidžia su „LEGO”. Užsiėmimai skirti mokyti S.T.E.M. (mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos) pagrindus.

Siekiant praturtinti vaiko žinias, kiekvieną savaitę yra kuriamas naujas projektas iš gausybės temų tokių kaip architektūra, išradimai, judėjimas, kosmosas, gamtos stichijos, gyvūnai, sportas, įrengimai, aplinkosauga ir pan.

„Bricks 4 Kidz” programos privalumai:

*Stiprina mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos žinias (S.T.E.M);

*Plėtoja socialinius, emocinius įgūdžius;

*Didina bendrąsias žinias per diskusijas, susijusias su kiekvienu modeliu;

*Skatina vaiko vaizduotę, suteikia saugią, praturtintą aplinką kurti ir žaisti;

*Programos sukurtos pagal vaikų amžių ir sugebėjimus.

Registracija čia. Daugiau informacijos: el. paštu Lietuva@bricks4kidz.com arba telefonu 865285424.

Edukacinis vaikų centras / Organizatorių nuotr.

Mažosios Medicinos mokyklos tikslas – ĮKVĖPTI: meilę mokytis, pasitikėjimą savimi, sveiką gyvenimo būdą ir karjerą medicinoje. Tai novatoriškiausias būrelis 4-15 m. vaikams ir jaunuoliams.

Užsiėmimų metu dalyviai supažindinami su medicinos mokslų pagrindais, stiprinama jų psichinė ir emocinė sveikata, ugdomi gebėjimai ir įgūdžiai, papildomos dalykinės kompetencijos per praktines užduotis.

Būsimi gydytojai sužinos apie: bendrąją mediciną, pediatriją, sporto mediciną, veterinariją, odontologiją, farmaciją.

Kiekviename užsiėmime bus teorinė, praktinė, žaidybinė ir apibendrinimo dalys. Dalyviams bus suteiktos visos priemonės, kad jie praktiškai galėtų įgyvendinti tos dienos užduotį. Praktinė dalis užima apie 80% užsiėmimo laiko.

Jei vaikas svajoja apie karjerą medicinoje, šis būrelis skirtas jam. Registracija čia. Daugiau informacijos: el. paštu lietuva@littlemedicalschool.com arba telefonu 868261059.

Edukacinis vaikų centras / Organizatorių nuotr.

„Kidzgym” kviečia mažuosius dalyvius nuo 1m. iki 6 m. judriai ir aktyviai leisti dienas kartu šiuose užsiėmimuose: Sportuoju su mama ar tėčiu (nuo 1 m. iki 2 m.); Mažieji šokliukai (nuo 2 m. iki 3 m.); Stipruoliukai (nuo 3 m. iki 4 m.); Jaunieji sportininkai (nuo 5-6 m.).

Registracija į nemokamus parodomuosius užsiėmimus čia.
Daugiau informacijos – el. paštu kidzgymkaunas@gmail.com.

Siekiant visapusiškai lavinti vaikus STEAM šeštadieninėje mokykloje ir STEAM saviugdos klube visos veiklos derinamos kartu.

Edukacinio centro įkūrėja, Gintarė Aleknienė, tiki, kad vaikai mokosi geriausiai per veiklą, kuri skatina jų smalsumą ir kūrybiškumą. Centre galima išsirinkti edukacinę, intelektualią, kokybišką veiklą tinkančią Jūsų vaikui. Robotikos, medicinos pradmenų, sporto būreliai – viskas vienoje vietoje, labai patogu vaikams ir tėvams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA