Skaitytojas užfiksavo galingas policijos pajėgas Aleksote: pavyko pasprukti nesučiuptiems | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas užfiksavo galingas policijos pajėgas Aleksote: pavyko pasprukti nesučiuptiems

Pirmadienio vakarą Aleksoto mikrorajone „Kas vyksta Kaune” skaitytojas įamžino gausų policijos pareigūnų būrį. Kaip paaiškėjo vėliau, pareigūnai ieškojo ilgapirščių pėdsakų, mat išdaužus langą buvo nugvelbta krūva grynųjų pinigų.

Vaizdo įrašą redakcijai atsiuntusio skaitytojo teigimu policijos pareigūnai įamžinti Svirbygalos gatvėje. Kaip matyti vaizdo medžiagoje, policija šukuoja Aleksoto turgaus apylinkes.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės teigimu, rugpjūčio 6 dieną apie 21.20 val. Kaune, Veiverių gatvėje, išdaužus langą, iš patalpos pavogti grynieji pinigai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo policijos atstovė, padaryta turtinė žala siekia apie 1220 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Apie sulaikytus asmenis kol kas nepranešama.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA