Rudens naujienomis pažymėtas trečiasis „Momo Grill“ gimtadienis | Kas vyksta Kaune

Rudens naujienomis pažymėtas trečiasis „Momo Grill“ gimtadienis

„Momo Grill“ / Organizatorių nuotr.

Rugsėjo pirmasis šeštadienis viename iš labiausiai pamėgtų kauniečių restoranų buvo pažymėtas rudeniška vakariene, jaukiais sveikinimais ir pagyromis. Rugsėjo 4-ąją aukštos kokybės, sezoniniais grilyje keptais patiekalais garsėjantis „Momo Grill“ (Karaliaus Mindaugo pr. 18A) atšventė trečiąjį gimtadienį. Kaip teigia restorano vadovė Modesta, šis laikotarpis buvo tarsi linksmieji kalneliai – kupini iššūkių, tačiau leidę įsitvirtinti kauniečių ir miesto svečių gastronominiame žemėlapyje.

Burnoje tirpstanti antienos krūtinėlė ar jautienos išpjova, išskirtinio skonio aštuonkojis, o gal garsusis jautienos tartaras – tai tik dalis bent keletą kartų per metus, pagal sezoniškumą kintančių restorano „Momo Grill“ meniu legendų. Grilyje keptus patiekalus mėgstantys kauniečiai žino, jog nepriklausomai nuo metų laiko, šiame restorane juos visada pasitiks tik aukščiausios kokybės, šviežumo ir sezono tendencijas atspindintys patiekalai.

„Pirmuosius tris veiklos metus galime palyginti tarsi su linksmaisiais kalneliais. Vos spėję įsibėgėti ir patraukti kauniečių dėmesį, susidūrėme su karantino iššūkiais, kuriuos sekė daug džiaugsmo sukėlęs lankytojų sugrįžimas ir vėl kiek ramesnis praėjusių metų šaltasis periodas. Siekiame būti mylimiausiu miesto gyventojų grill restoranu ir esame labai dėkingi visiems, šventusiems mūsų trečiąjį gimtadienį kartu“, – sako „Momo Grill Kaunas“ vadovė Modesta Štarolytė.

Paprastas ir aiškus, bet nuolat kintantis meniu

Pagrindinis tikslas, pasak „Momo Grill“ vadovės, per pastaruosius du metus buvo nepasiduoti ir išlaikyti tai, kas jau buvo sukurta – petis petin dirbančią komandą bei gerą vardą Kauno restoranų kontekste. Šiandien į „Momo Grill“ sugrįžtantys lankytojai ir toliau gali mėgautis šefo Donato Lukoševičiaus kurtais patiekalais bei išskirtine restorane vyraujančia atmosfera.

„Momo Grill“ / Organizatorių nuotr.

„Mūsų meniu nėra platus, tačiau pritaikytas skirtingus poreikius turintiems lankytojams. Klientams siūlome ir žuvies, ir antienos, ir jautienos, ir kitų rūšių patiekalus. Tiesa, visi jie yra labai aiškūs ir paprasti – be užslėptų gastronominių subtilybių.

Šefas Donatas meniu atnaujina keturis, o kartais net ir daugiau, kartų per metus. Pokyčiai priklauso nuo to, ką mums suteikia gamta. Pavyzdžiui, šiemet visi susidūrėme su gana mažu voveraičių derliumi, tad vasaros pabaigoje meniu koregavome dar kartą, atsižvelgdami į tai, kokius aukščiausios kokybės produktus galime gauti būtent šiuo metu“, – sako „Momo Grill“ vadovė.

80 proc. restorano patiekalų – gaminti grilyje. Ši subtilybė bei patiekalų paprastumas, anot restorano vadovės, yra pagrindiniai veiksniai, „Momo Grill“ išskiriantys kitų miesto restoranų kontekste.

„Momo Grill“ / Organizatorių nuotr.

„Šiandien veikiame trijose miestuose – Kaune, Klaipėdoje ir Vilniuje, tad galime išskirti ir tam tikrus gastronominius įpročius, besiskiriančius pagal miestą. Pastebėjome, kad kauniečiai žino, ko nori, tačiau nebijo ragauti ir naujų skonių. Jie vertina konkretumą bei aiškumą, tad paprastas mūsų meniu jiems būtent tai ir suteikia“, – sako „Momo Grill“ vadovė.

Žengiant į rudens sezoną, restorane lankytojus pasitiks daugiau žvėrienos patiekalų, sezoninių daržovių bei gėrybių, puikiai derančių su grilyje keptais mėsos ir žuvies patiekalais.

Vėlyvųjų pusryčių, vakarienės ar net dienos pietų

Trečiąjį gimtadienį atšventusio restorano „Momo Grill“ lankytojai sugrįžta paragauti ne tik pagal sezonus besikeičiančių grill patiekalų, bet ir vėlyvųjų pusryčių ar net dienos pietų.

Kiekvieną darbo dieną, nuo 11 iki 14 val. 30 min. restorane pristatomas vis kitas, tačiau kas kartą ypatingas dienos pietų meniu. Tuo tarpu šeštadieniais restorano komanda kauniečius vilioja gardžiais ir jau pamėgtais vėlyvųjų pusryčių patiekalais.

Daugiau informacijos ir restorano naujienų galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA