Grįžtant į mokyklas ir biurus – išskirtinis pasiūlymas iš „BestSecret“ mados platformos | Kas vyksta Kaune

Grįžtant į mokyklas ir biurus – išskirtinis pasiūlymas iš „BestSecret“ mados platformos

/ Organizatorių nuotr.

Sugrįžtantis rudens sezonas verčia pagalvoti ir apie šaltesniajam metų laikui būdingą aprangą, avalynę bei stiliaus detales. Prasidedant naujiesiems mokslo metams bei aktyvesniam darbo biure etapui, ypatingą pasiūlymą kauniečiams pateikė uždara mados platforma „BestSecret“. Tik dabar, pasinaudoję specialiu prisijungimo kvietimu, kauniečiai gali rinktis iš daugiau nei 3 tūkst. garsių prekės ženklų asortimento su nuolaidomis, siekiančiomis net iki 80 proc. Pasinaudoti pasiūlymu galima čia.

Ribotas kvietimų apsipirkti skaičius

Ryškios spalvos, megzti raštai, laisvo stiliaus kostiumai ir kostiumėliai, kūrybingos marškinių integracijos, pūstos pūkinės striukės – tik dalis šio rudens ir žiemos sezono tendencijų. Norinčius atnaujinti savo ar vaikų spintą madingais, aukštos kokybės, žinomų dizainerių rūbais, pasiekė ypatinga galimybė – išskirtinis kvietimas prisijungti prie platformos „BestSecret“.

Apsipirkti „BestSecret“ virtualioje platformoje kvietimą gavusių pirkėjų laukia tokių prekės ženklų gaminiai, kaip „Marc O‘Polo“, „Coccinelle“, „Tom Tailor“, „Nike“ ar „Adidas“, „Pepe Jeans“, „Gerry Weber“, „Guess“, „Esprit“, „Levi‘s“ ir daugelis kitų. Uždaroje mados bendruomenėje pirkėjai gali rinktis iš stilingų prekių tiek vyrams, tiek moterims, tiek įvairaus amžiaus vaikams. Taip pat, platformoje gausu stilingų aksesuarų namams bei laisvalaikiui.

Naujausios mados tendencijos ir visų laikų klasika

Ieškančius madingų stiliaus pasirinkimų šiam sezonui, „BestSecret“ platformoje pasitinka 5 milijonai skirtingų rūbų bei aksesuarų. Siekiant nepasimesti jų gausoje, uždaros mados platformos komanda pasirūpino klientams išskirti ir šio sezono tendencijas.

MOTERIMS

Gėlėti raštai.

/ Organizatorių nuotr.

Stilingi laisvo kritimo kostiumėliai.

/ Organizatorių nuotr.

Megzti audiniai.

/ Organizatorių nuotr.

VYRAMS

Lininiai audiniai.

/ Organizatorių nuotr.

Ryškūs, gėlėti raštai.

/ Organizatorių nuotr.

Megzti audiniai.

/ Organizatorių nuotr.

Daugiau tendencijų bei rudens ir žiemos stiliaus idėjų galima rasti „BestSecret“ mados platformoje, bet – tik paspaudus čia ir spėjus pasinaudoti išskirtiniu kvietimu.

Uždara mados bendruomenė „BestSecret“ buvo įkurta dar 2007 metais Vokietijoje. Šiandien bendruomenė virtualioje erdvėje yra apjungusi stilingų rūbų su išskirtiniais pasiūlymais ieškančias moteris bei vyrus visoje Europoje. Taip pat platforma vienija ir tris fizines parduotuves – dvi Vokietijos mieste Miunchene ir vieną Austrijos sostinėje Vienoje.

„BestSecret“ platforma veikia tiek internetinės svetainės, tiek mobiliosios programėlės formatu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA