Kokybiškos sveikatos paslaugos – naujoje Ąžuolo šeimos klinikoje | Kas vyksta Kaune

Kokybiškos sveikatos paslaugos – naujoje Ąžuolo šeimos klinikoje

Ąžuolo šeimos klinikos nuotr.

Jau šį penktadienį Kaune duris atveria antrasis Ąžuolo šeimos klinikos padalinys. Žemutiniuose Kaniūkuose, Rimties skg. 1, atidarytame šeimos sveikatos centre bus teikiamas platus kasdienių asmens sveikatos priežiūros paslaugų spektras.

„Šiemet pacientams jau gerai pažįstama Romainių šeimos klinika pakeitė pavadinimą ir tapo Ąžuolo šeimos klinika. Naujas pavadinimas turėtų būti siejamas ne tik su naujų klinikos padalinių atidarymu, tačiau ir su siekiu atskleisti mūsų kaip privačios gydymo įstaigos tikslus bei vertybes. Ąžuolas – lietuviškas stiprybės ir geros sveikatos simbolis, klinikos personalas kasdien rūpinasi tūkstančių savo pacientų sveikata“, – džiaugėsi Ąžuolo šeimos klinikos vadovas Simas Tokarčakas.

Ąžuolo šeimos klinikos nuotr.

Naujajame klinikos padalinyje bus teikiamos nemokamos šeimos medicinos paslaugos, gydytojų specialistų konsultacijos, atliekami laboratoriniai tyrimai. Kaniūkų klinikoje dirbs gerai kauniečiams pažįstamos akušerijos ir ginekologijos specialistės – LSMU docentės Kristina Jarienė ir Gitana Ramonienė, taip pat viena geriausių šalyje vaikų bei suaugusiųjų otorinolaringologų – gydytoja Ingrida Minkevičienė.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi prisijungusi prie veržlaus ir profesionalaus Ąžuolo šeimos klinikos kolektyvo. Tikiu, kad bendri siekiai ir vertybės leis mūsų komandai naujojoje Klinikoje sukurti profesionalią, patikimą ir pacientams teigiamas emocijas keliančią aplinką. Sveika šeima – visų mūsų tikslas“, – teigė šeimos gydytoja Dovilė Kuktienė.

Ąžuolo šeimos klinikos nuotr.

Klinikoje įrengti du atskiri procedūriniai kabinetai, kurių vienas skirtas suaugusiems, o kitas mažiesiems klinikos pacientams. Vaikų procedūrinis kabinetas papuoštas kauniečio gatvės menininko Lino Kaziulionio pieštais klasikiniais animacinių filmų personažais. Žaisminga ir smagi aplinka padės mažiesiems vizitų klinikoje metu atsipalaiduoti bei išlikti geros nuotaikos.

Ąžuolo šeimos klinikos pacientais gali tapti visi to pageidaujantys Kauno miesto ir rajono gyventojai. Kliniką tikrai pamils aktyvūs miesto gyventojai, kurie brangina savo laiką ir pirmenybę teikią kokybiškoms šeimos medicinos paslaugoms. Daugiau informacijos rasite internetinėje svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA