Grožio sektoriuje analogų neturinti naujovė: startas Kaune | Kas vyksta Kaune

Grožio sektoriuje analogų neturinti naujovė: startas Kaune

Organizatorių nuotr.

Grožio paslaugų verslai gyvena ne pačias ramiausias dienas. Nežinomybė dėl klientų srautų baugina ne vieną. Ir kaip tik dabar į šią rinką neria startuolis, siūlantis klientams kompleksiškas grožio paslaugas – www.naujai.lt

„Tai tarsi pokyčių laida, kurią kažkada visi žiūrėjome per televiziją, tik šįkart jos herojus gali būti kiekvienas”, – taip save pristato platformos kūrėjai.

Pokyčių paketai: MINI, MIDI, MAXI

Kompleksiškų paslaugų platforma vienys skirtingus grožio sektoriaus profesionalus. Pirmuoju etapu platformoje bus siūlomi trys pasirinkimai. Mini planas apims plaukų kirpimo ir dažymo procedūrą, antakių korekciją ir viso kūno masažą. Midi plane papildomai įtrauktas manikiūras ir konsultacija, individuali treniruotė su sporto treneriu. Maxi plane be jau išvardintų paslaugų klientui bus siūloma stilisto paslauga.

Platformos atstovė Agnė Vilimė sako, jog šios platformos tikslas – suteikti moteriai galimybę skirti laiko sau per grožio paslaugas čia ir dabar.

„Apsilankymai pas skirtingus grožio specialistus – nėra naujiena. Nauja, ką mūsų atstovaujama platforma siūlo – tai kompleksiškumas ir laikas. Moteris prisijungusi prie platformos esamuoju momentu gali pasirinkti dieną ir laiką, kada artimiausio mėnesio laikotarpyje jai patogu apsilankyti pas skirtingų sričių meistrus. Dabar mūsų platformoje galima rinktis procedūrų laikus spalio mėnesiui. Daugiau moteriai niekuo nereikia rūpintis, tik pasirinktą dieną ir sutartu laiku atvykti procedūrai”, – sakė A. Vilimė.

Naujai.lt grožio paslaugos / Organizatorių nuotr.

Kaip veikia platforma?

Platformos funkcionalumas paremtas e.parduotuvės ir rezervacinės laikų sistemos principais. Pirmiausia klientas platformoje turi pasirinkti pokyčių paketą: mini, midi, maxi. Prie kiekvienos paslaugos pažymėti apsilankymo laikus pas grožio specialistus. Susipažinus ir patvirtinus privatumo ir platformos taisykles – atlikti mokėjimą. Nurodytu el. paštu klientas gaus patvirtinimo laišką, kuris taps tarsi apsilankymų pas grožio specialistus bilietu.

Naujai.lt grožio paslaugos / Organizatorių nuotr.

Grožio paslaugas teikiantys partneriai – profesionalai

Platforma kurta ir maksimaliai orientuota į kokybiškų paslaugų teikimą klientui. Pradedant nuo IT sprendimų iki meistrų, kurie atliks grožio paslaugas klientui. Kaune pirmieji grožio paslaugų teikėjai, prisijungę prie platformos: Maestro studija, Saulėja SPA, Pilates House Kaunas.

Platforma bus “gyva ir kintanti” – sako platformos kūrėjai. “Startuojame su numatytų paslaugų krepšeliu moterims, tačiau lygiagrečiai dėliojame strateginį planą vyriškų paslaugų pasiūlai.
Esame pasiruošę įsiklausyti ir atliepti klientų lūkesčius ir pasiūlymus”, – planais dalinosi A. Vilimė.

Naujai.lt grožio paslaugos / Organizatorių nuotr.

SAU arba dovanai

Platfromos kūrėjai įsitikinę, kad kompleksiškas grožio paslaugas žmonės atras kaip dar vieną būdą nustebinti savo artimą ir brangią moterį. “Paslaugų krepšelio kainodara sudaryta, atsižvelgiant į kiekvieno paslaugos atlikėjo įkainius ir laiko aspektą, kai moteris keliais paspaudimais pasirenka jai tinkamus procedūrų laikus ir per artimiausią mėnesį apsilanko pas skirtingų sričių meistrus. Profesionalumas ir kokybiškas laikas – tai mūsų platformos pagrindinės vertybės. Tikime, kad mūsų platformos dovanų kuponais vyrai stebins savo mylimąsias, draugai – drauges, kolektyvas – koleges ir pan.”, – kalbėjo A. Vilimė.

Naujai.lt grožio paslaugos / Organizatorių nuotr.

Psichologinis aspektas

Išvaizdos pokyčiai – gali nereikšti nieko, arba reikšti labai daug. Kiekvienas žmogus – individuali istorija.

Visuose apsilankymuose pas grožio specialistus, moteris lydės psichologės Vikos Gridiajevos paruošta 5 skirtingų “Laiko sau” terapijų medžiaga, stebins netikėtos staigmenos, partnerių dovanos ir dėmesys.

„Sutikau būti šio projekto dalimi, nes tikiu, kad moterystė – tai ne tik dailiai nulakuoti nagai ar užriestos blakstienos. Moterystė yra apie ryšį. Kaip aš bendrauju pati su savimi? Kokie mano santykiai su artimiausiais asmenimis? Su kuo man jaukiau kalbėtis – vyrais ar moterimis?

Kokie mano įsitikinimai slypi po šiais santykiais? Visa tai ir dar daugiau apie save galime pažinti per motyvaciją, filmų, knygų, muzikos, sentencijų terapijas. Visas šias temas detaliai aptarsiu savo laiškuose moterims.“, – sakė psichologė Vika Gridiajeva.

Jau dabar platformoje www.naujai.lt galima rinktis procedūrų laikus spalio mėnesiui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA