Kaunietė įspėja: nepagalvotum, kad sutvarkytuose šaligatviuose tyko tokie pavojai | Kas vyksta Kaune

Kaunietė įspėja: nepagalvotum, kad sutvarkytuose šaligatviuose tyko tokie pavojai

Skaitytojos nuotr.

Atnaujintu Taikos prospekto šaligatviu prieš kelias savaites žygiavusi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja gavo nemenkai išsigąsti. Užlipus ant dangčio, moteris su mažu vaiku vos nenugarmėjo į šulinį. Kaunietė informavo tarnybas ir savarankiškai pažymėjo pavojingą vietą – jos nuostabai, dangtis-klastūnas praeivių tyko iki šiol.

Kaip naujienų portalui nurodė moteris, incidentas įvyko rugpjūčio 9-osios vakarą. Vaikštinėdama naujai sutvarkytu Taikos prospekto šaligatviu su kūdikiu nešyklėje, atkarpoje nuo Studentų iki A. Baranausko gatvės kaunietė teigia vos neprasmegusi į komunikacijų šulinį.

„Užlipus ant dangčio krašto, šis persisvėrė ir tik laimingo atsitiktinumo dėka su vaiku neatsidūriau šulinyje, o tik suklupau. Kaip pareiginga miesto gyventoja tą patį vakarą paskambinau avarinei tarnybai.

Įvykį budinti operatorė užregistravo. O aš ant pavojingo šulinio pastačiau prie konteinerių rastą taburetę. Kitą dieną paskambino malonus vyriškis, padėkojo, pasakė, kad taburetę apvyniojo „Stop“ juosta. Tikėjausi, kad greitu metu tas šulinys bus ir sutvarkytas“, – pasakoja skaitytoja, kurią tolesnė įvykių eiga, tiksliau, veikimo stygius gerokai nustebino.

Anot kaunietės, praėjo jau trys savaitės, o ant šulinio tebestovi taburetė, savo darbą atliekanti tik su trapia sąlyga, kad niekas jos nenuspirs, kas vėl reikšmingai padidintų užlipimo ant dangčio ir traumos tikimybę. Moteris pridėjo, kad dangtis tik apverstas aukštyn kojom, taip galbūt siekiant labiau į jį atkreipti dėmesį.

„Ar čia normalu? Šaligatvis seniai sutvarkytas, niekam nė į galvą neateis, kad dar tyko tokie pavojai. Istorijos moralas – nelipkite ant dangčių, net jei jie atrodo ką tik sutvarkyti“, – įspėja skaitytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA