Rugsėjo vidury penkiuose Rusijos pasienio punktuose bus stabdomas eismas | Kas vyksta Kaune

Rugsėjo vidury penkiuose Rusijos pasienio punktuose bus stabdomas eismas

BNS 2021/08/28 21:51
DELFI nuotr.

Dėl Karaliaučiaus srityje planuojamų vykdyti elektros tinklų priežiūros darbų bus laikinai sustabdytas eismas penkiuose kontrolės punktuose pasienyje su Lietuva.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), transporto priemonių ir asmenų vykimo ribojimai dėl planinio elektros įrenginių aptarnavimo bus taikomi skirtingomis rugsėjo dienomis ir visais atvejais galios nuo 10 iki 14 val. Lietuvos laiku.

VSAT duomenimis, Lietuvos ir Rusijos pasienyje veikiančiame Kybartų–Černyševskojė kontrolės punkte eismas dėl elektros tinklų priežiūros darbų bus stabdomas rugsėjo 13 dieną, nuo 10 iki 14 val.

Tokiomis pat valandomis rugsėjo 14 dieną laikinai neveiks pasienio kontrolės punktas Rambynas–Dubki, rugsėjo 16 dieną – Ramoniškiai–Pogranyčnyj.

Rugsėjo 17 dieną keturias valandas žmonių ir transporto priemonių patikrinimai nebus vykdomi Panemunės–Sovetsko kontrolės punkte (nuotraukoje), o rugsėjo 22 dieną – punkte Nida–Morskojė.

VSAT primena, kad dėl ekstremalios situacijos, susijusios su COVID-19 pandemija, šiuo metu neveikia trys iš minėtų penkių kontrolės punktų: Ramoniškiai–Pogranyčnyj, Rambynas–Dubki ir Nida–Morskojė.

Karaliaučiaus srityje esančiuose punktuose tokie techniniai elektros tinklų ir linijų priežiūros darbai yra atliekami kasmet.

VSAT rekomenduoja vykstantiems į Karaliaučiaus sritį ar iš jos asmenims iš anksto planuoti kelionių laiką ir, esant būtinybei, rinktis kitus maršrutus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA