Atlikėjas Alekna pristato naują kūrinį: norėjosi į savo repertuarą įnešti naujų spalvų | Kas vyksta Kaune

Atlikėjas Alekna pristato naują kūrinį: norėjosi į savo repertuarą įnešti naujų spalvų

Organizatorių nuotr.

Dainų autorius ir atlikėjas Alekna (Andrius Aleknavičius) pristato naujausią savo kūrinį pavadinimu „Tu Ne Viena“ ir jo vaizdo klipą.

„Pastarieji mano kūriniai buvo labai lyriški. Dėl šios priežasties norėjosi į savo repertuarą įnešti naujų spalvų, todėl pasirinkau dainą, kuri būtų pripildyta pozityvių emocijų. Noriu, kad žmonės klausydami šios dainos atsipalaiduotų ir pajustų jos lengvumą, bei šilumą. Džiaugiuosi, kad dainos kaip ši gali pasiekti mano klausytojus ir papildyti jų grojaraščius“ , – pranešime spaudai pasakoja atlikėjas.

„Sugalvojęs šio kūrinio idėją susitikau su muzikos prodiuseriu Donatu Tamašausku, kuris sukūrė muzikinį garso takelį. Su Donatu kartu sukūrėme jau ne vieną daug dėmesio susilaukusią dainą, kuri buvo pamėgta klausytojų. Šios dainos tekstą parašiau daugiau nei prieš metus, o vaizdo klipą nufilmavome prieš mėnesį. Ir visa tai dienos šviesą išvysta tik šiandien. Kūrybiniame procese noriu tiesiog niekur neskubėti, juo mėgautis ir leisti kūrybai laisvai “kvėpuoti”. Geriems dalykams tiesiog reikia laiko“, – apie kūrybinį procesą pasakoja Alekna.

Paklaustas, apie ką yra šis kūrinys, atlikėjas pasidalino savo mintimis apie dvigubą šio kūrinio prasmę.

„Ši daina atspindi ne tik mano naują kūrybos etapą, bet ir siunčia žinutę, kurią stengiuosi įprasminti kasdien savo veiksmuose. Mūsų pasauliui reikia gėrio. Kai pasaulis atrodo chaotiškas man norisi kurti gražius dalykus. Ne tik kurti, bet ir matyti juos aplink. Tarp blogų naujienų srauto, noriu išgirsti ir pozityvių minčių bei patirti geras emocijas, o visa tai mes galime sukurti patys. Reikia tik kasdien šį kūrybinį procesą pradėti nuo savęs. Noriu matyti laimingus žmones ir priminti savo klausytojams tai, kad mes niekada nesame vieni. Pasaulyje yra daug žmonių, kurie jaučia ir patiria tą patį ką ir mes, tik nebūtinai tuo pačiu metu“, – pranešime spaudai pasakoja atlikėjas.

„Kai pirmą kartą šią dainą atlikau gyvai koncerto metu kol ji dar nebuvo išleista, pasakiau publikai, kad viena dieną šalia mano profilio nuotraukos socialiniuose tinkluose nebedegs žalias rutuliukas. Ir kad ir kas nutiktų savo kūryba ir mintimis noriu priminti savo artimam žmogui, kad aš visada būsiu šalia“, – sakė jis.

Naujausią Aleknos kūrinį vizualizuoti padėjo videografas Ovidijus Andriulaitis, kuris leidosi į šią kelionę kartu su atlikėju. Vaizdo klipo filmavimo darbai užtruko tris dienas.

„Tai pirmasis mano vaizdo klipas filmuotas ne Lietuvoje. Šio kūrinio vaizdo klipui norėjome vaizdų iš šiltų kraštų. Keliaujant į kitą šalį mane visada traukia nuostabaus grožio gamta, naujos erdvės ir patirtys. Kaskart pakilęs lėktuvu ir pamatęs vaizdus pro langą susimąstau apie tai kokia graži ir didinga yra mūsų žemė. Visi jos vingiai, kalnai, upės, miškai ar didžiuliai vandenynai yra tik maža dalis to didelio stebuklo, kuriame gyvename. Džiaugiuosi galutiniu rezultatu ir tuo ką sukūrėme kartu su komanda“, – apie dainos vizualinį pateikimą pasakoja Alekna.

Kviečiame įvertinti – naujausia Aleknos daina „Tu Ne Viena“ ir jos vaizdo klipas jau „Youtube“ platformoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA