Pataria nelaukti paskutinės minutės – gėles Rugsėjo 1-ajai rezervuoti iš anksto | Kas vyksta Kaune

Pataria nelaukti paskutinės minutės – gėles Rugsėjo 1-ajai rezervuoti iš anksto

„B. J. Gėlės Kaune“ / R. Tenio nuotr.

Kartu su Rugsėjo 1-ąja pasitinkame ne tik vis labiau rudenėjančius orus, bet ir naujųjų mokslo metų darbus bei rūpesčius. Vienas jų mokyklinio amžiaus vaikus auginantiems kauniečiams – tinkamai pradžiuginti mokytojas ir auklėtojas artėjančios Mokslo ir žinių dienos proga. Kaune, Vilijampolėje, Varnių g. 15 veikiančio ir trečiąjį gimtadienį švenčiančio gėlių salono „B. J. Gėlės Kaune“ floristės pataria – nelaukti paskutinės minutės ir gėles Rugsėjo 1-ajai užsisakyti iš anksto.

„Populiariausias moksleivių ir jų tėvų pasirinkimas Rugsėjo 1-osios šventei išlieka kardeliai. Turbūt sunku įsivaizduoti Mokslo ir žinių dienos šventę be kardelių žiedų, praaugusių juos prie klasės durų laikančius mažuosius moksleivius. Kasmet pirkėjai mielai renkasi tiek pastelinių, šviesių spalvų žiedus, tiek ryškesnius – mėlynus, violetinius ar net raudonus.

Puikiai žinodami pirkėjų pomėgius, stengiamės, kad mūsų asortimente netrūktų įvairių rūšių ir spalvų kardelių žiedų, tačiau visuomet rekomenduojame – jei tik galite, žiedus rezervuokite iš anksto. Taip ne tik išsirinksite gražiausius, bet ir išvengsite rizikos bei laiko gaišaties, jei jums labiausiai patinkančios gėlės jau bus išpirktos“, – sako „B. J. Gėlės Kaune“ floristė Ingrida.

Ji pažymi, jog tarp populiariausių pirkėjų pasirinkimų Rugsėjo 1-osios šventei išlieka kardelių, saulėgrąžų, gerberų, rožių žiedai bei jų puokštės.

„B. J. Gėlės Kaune“ / R. Tenio nuotr.

„Tarp pirkėjų pasirinkimų dominuoja visi vasaros pabaigai bei rudens pradžiai būdingi žiedai, o juos pagal savo bei tėvelių skonį renkasi patys moksleiviai. Mažieji pirkėjai įprastai perka pavienius žiedus ar nedideles puokšteles, o vyresniųjų klasių mokiniai – užsako didesniąsias puokštes, kurias dovanoja nuo visos klasės“, – sako floristė.

Pirkėjai vis daugiau dėmesio skiria ir vyniojimo technikai, popieriui bei surišimui, taip siekdami, jog jų įsigyjamos gėlės išsiskirtų ne tik savo grožiu bei šviežumu, bet ir originaliu pateikimu.

Gėlės su pristatymu – vis populiaresnės

Per pastaruosius metus, pandemijos kontekste, ypač išpopuliarėjo gėlių užsakymo su pristatymu paslauga. Tokiu būdu vis daugiau esamų ir jau buvusių mokinių savo mokytojus renkasi nudžiuginti ir šiemet.

„Dėl saugumo ar negalėjimo aplankyti gyvai, nemaža dalis klientų gėlių žiedus bei puokštes užsako iš anksto su pristatymu nurodytos mokyklos ar namų adresu. Tam tereikia susisiekti su mūsų gėlių salono komanda telefonu, išsakyti savo poreikius, biudžetą bei nurodyti pristatymo adresą.

„B. J. Gėlės Kaune“ / R. Tenio nuotr.

Visu kitu procesu pasirūpina mūsų komanda. Gėlių salone prekiaujame sezoniniais lauko augalais, gedulingomis kompozicijomis, krepšeliais, žvakėmis. Taip pat – skintomis gėlėmis bei gėlių kompozicijomis, dekoruojame Jūsų pasirinktas vietas“, – pasakoja „B. J. Gėlės Kaune“ floristė.

Iš viso Rugsėjo 1-osios progai apsipirkti į „B. J. Gėlės Kaune“ saloną atvykę pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei pusės šimto skirtingų gėlių žiedų.

Užsakyti gėles iš anksto klientai gali pasiskambinę telefonu +37067162545, o išsirinkti norimą puokštę ar kompoziciją gyvai – atvykę adresu Varnių g. 15, Kaunas. Kasdien nuo 7 iki 21 val. dirbančiame gėlių salone pirkėjai ras ne tik skintų gėlių, puokščių ar gėlių kompozicijų, bet ir gėlių dėžučių, populiariųjų miegančių rožių bei vazoninių gėlių.

Daugiau informacijos – „B. J. Gėlės Kaune“ profilyje „Facebook“, spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA