Vairuotojai piktinasi Petrašiūnų greičio matuokliu: kada nori, tada fotografuoja | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai piktinasi Petrašiūnų greičio matuokliu: kada nori, tada fotografuoja

Ketvirtadienio rytą „Kas vyksta Kaune” grupėje paviešintas vaizdo įrašas, kuriame įamžintas kuriozas R. Kalantos gatvėje – vairuotojai piktinasi blogai veikiančiu greičio matuokliu. Tuo metu, kaip tikina Kauno savivaldybė, nors kelio ruože vykdomi remonto darbai, greičio matuoklio fiksuojamas greitis nėra pakeistas.

„Vėl Kalantos g. durnavoja fotikas nuo pat ryto. Nesvarbu kokiu greičiu važiuosite, norės ir fotkins“, – „Kas vyksta Kaune” grupėje praneša kaunietė.

Atkreiptinas dėmesys R. Kalantos gatvėje dėl kelio remonto darbų maksimalus leistinas greitis yra 30 km/val.

Visgi, kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” praėjusią savaitę komentavo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius, dėl kelio darbų radaras nėra perprogramuotas – fiksuojamas greitis nepakeistas.

„Radaras dirba kaip įprastai, kaip anksčiau”, – teigė jis.

Internautų teigimu, tai jau ne pirmas kartas, kai greičio matuoklis automobilius fiksuoja be jokios priežasties. „Būna kartais ir vieną auto 3-5 kartus nufotografuoja” , – komentuoja kauniečiai.

„Ten tas fotikas jau ne pirmą dieną kvailioja. Ir nesvarbu ar tu 30 ar 50 važiuosi. Vieni išvis čiut rieda ir fotkina, kiti ant 50 važiuoja ir nieko. Ir fotkina net tada, kada mašinų nėra”, – teigia kauniečiai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA