Gelbėjimo operacija Šilainiuose: iš degančio buto bėgo pro langą | Kas vyksta Kaune

Gelbėjimo operacija Šilainiuose: iš degančio buto bėgo pro langą

Naktį iš antradienio į trečiadienį Šilainiuose užsiliepsnojo butas, žmonės tik per plauką liko sveiki.

„Labas rytas sako Šarkuvos g. 26 namo gyventojai. Degė socialinis butas 7 aukšte. Butas sudegė. Žmonės gyvi”, – praneša skaitytojas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos duomenimis, apie 02.01 val. nakties gautas pranešimas, kad 7 aukšte kažkas dega, iš buto sklinda dūmai.

Ugniagesių duomenimis, apie 02.24 val. keltuvu bandyta nukelti žmogų iš 7 aukšto, kuris sėdėjo ant palangės iš lauko pusės. Neprisistatęs pilietis sveikas, sąmoningas, apžiūrėtas medikų, tolimesnio gydymo atsisakė.

Apie 2.30 val. gaisras bute buvo lokalizuotas. 7, 8 ir 9 aukštuose buvo uždūminta, butų gyventojams buvo nurodyta neiti iš butų, atsidaryti langus ir uždaryti ventiliacijos angas. Patalpos išvėdintos, atlikta žvalgyba kituose aukštuose.

Anot ugniagesių, daugiau nukentėjusių asmenų nebuvo. Patekus į butą, kuriame kilo gaisras, patalpos buvo visiškai uždūmintos, išdegė 1 kambarys ir smarkiai aprūko virtuvė (butas yra vieno kambario su virtuve). Bute dūmų detektoriaus nebuvo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA