Kauniečių pamėgti „Gorilla Burgers“ maisto vagonėliai atveria pirmąjį restoraną | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgti „Gorilla Burgers“ maisto vagonėliai atveria pirmąjį restoraną

„Gorilla Burgers“ nuotr.

Pirmojo karantino pradžioje skaniausių burgerių mieste ieškančių kauniečių dėmesį patraukė Raudondvario plente naujai pasirodęs „Gorilla Burgers“ iškaba paženklintas vagonėlis. Dėka aukštos patiekalų kokybės, puikių skonių bei burgerių įvairovės, naujasis maisto vagonėlis netruko suburti ištikimų klientų ratą. Šiandien du jauni ir ambicingi draugai, stovintys už „Gorilla Burgers“ vairo, džiaugiasi sparčiu augimu ir skelbia apie jau trečiosios, ypatingos vietos startą – „Gorilla Burgers RestoBar“ atidarymą Laisvės alėjoje.

„Už sėkmingą augimą dėkoti galime tik savo klientams, palaikiusiems mus viso karantino metu. Nebuvome užsidarę nė dienos, nes visi tuometiniai ribojimai leido tęsti veiklą ir klientams siūlyti maistą išsinešimui. Per šį laikotarpį kauniečiai pamėgo mūsų gaminamus burgerius, sugrįždavo vėl ir vėl, kartu parekomenduodami ir savo draugams bei šeimos nariams. Tai paskatino mus surizikuoti ir imtis tolimesnių svajonių įgyvendinimo – atidaryti restoraną“, – sako vienas iš „Gorilla Burgers“ įkūrėjų Rokas.

„Gorilla Burgers“ Laisvės alėjoje / organizatorių nuotr.

Adresu Laisvės al. 97 įsikūręs naujasis „Gorilla Burgers RestoBar“ – išskirtinis. Iki šiol pamėgtais burgeriais klientai galėjo mėgautis tik greta „Gorilla Burgers“ maisto vagonėlių Raudondvario pl. 150 ir prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusių nedidelių terasų arba pasiimdami patiekalus išsinešimui. Naujoji vieta – tai kasdien veikiantis restoranas, siūlantis kiek platesnį klientų jau pamėgtų patiekalų asortimentą, galimybę pasimėgauti norimais gėrimais, užkandžiais bei draugų kompanija.

„Restobare lankytojus pasitinkame su dvylikos burgerių meniu, atitinkančiu skirtingus skonius bei valgymo įpročius. Klientai gali rinktis burgerius su jautiena, traškia vištiena, plėšyta kiauliena, vegetariškus ar net su kiaušiniu. Įvertinę klientų išsakomus poreikius, siūlome ir kitus patiekalus: didelio populiarumo sulaukusius kiaulienos šonkauliukus, garuose keptą lašišą, kiaulienos sprandinės kepsnius, salotas.

Tiesa, orientuojamės ne į kiekybę, o į kokybę, tad bendras restorano meniu apsiriboja vos trimis puslapiais, o visi patiekalai bei alkoholiniai ir nealkoholiniai kokteiliai bei alūs – tik kruopščiai atrinkti bei klientų jau patikrinti“, – sako „Gorilla Burgers“ įkūrėjas.

Dėmesys – mažoms detalėms

Užkandinių ir restorano įkūrėjas atskleidžia, jog sprendimą atverti naująjį restoraną lėmė ir augančios maisto gamybos ambicijos.

„Turiu didelį idėjų bagažą, kurį klientams noriu išreikšti maistu, tad tikiuosi, kad naujasis restoranas leis mūsų lankytojus stebinti naujais skoniais bei potyriais. Visgi, kaip ir iki šiol, pagrindinis mūsų veiklos akcentas yra ir bus kokybė.

Kas kokybė yra mums? Tai – produktų šviežumas. Visi patiekalai yra gaminami tik iš tą dieną gautų šviežių bandelių, mėsos, daržovių bei žalumynų. Tikime, kad būtent todėl klientai taip ir vertina mūsų gaminamus patiekalus“, – teigia „Gorilla Burgers“ įkūrėjas Rokas.

„Gorilla buregers“ nuotr.

Šefo ir restorano įkūrėjo teigimu, klientai pastebi ir vertina net mažiausias gamybos subtilybes, taikomas „Gorilla Burgers“ virtuvėse.

„Daug dėmesio skiriame mažoms gamybos detalėms, nes tikime, jog iš jų ir susideda visuma. Labai džiaugiamės, kad klientai į jas atkreipia dėmesį. Pavyzdžiui, į tokią nežymią detalę, kaip pomidorų, dedamų į burgerius, pjaustymo techniką“, – šypsosi „Gorilla Burgers“ įkūrėjas.

Tiesa, restorano bei užkandinių įkūrėjas Rokas atskleidžia, jog net ir gausiame burgerių asortimente yra vienas ryškus kauniečių favoritas – burgeris „Žando paglostymas“.

„Atsidarę prieš 1,5 metų startavome su penkiais burgeriais: „Žando paglostymas“, „Tradicinis“, „Amerikietiškas“, „Vegetariškas“ ir „Su kiaušiniu“. Nuo pat pirmųjų dienų labiausiai žmonės į mūsų vagonėlį sugrįždavo dėl švelnaus ir pikantiško, atitinkamai ir pavadinto, „Žando paglostymo“.

Ši tendencija išliko iki šiol. Karamelizuotų svogūnų, česnakų bei saulėgrąžų daigų, jautienos maltinuko, salotų bei kokybiškų padažų derinys pats populiariausias ir naujajame restorane“, – sako restorano įkūrėjas Rokas.

Naujasis „Gorilla Burgers RestoBar“ restoranas lankytojų laukia kasdien, adresu Laisvės al. 97. Nuo sekmadienio iki ketvirtadienio restoranas dirba nuo 11 val. iki vidurnakčio, o penktadieniais ir šeštadieniais – nuo 11 iki 2 val. nakties.

Šviežius burgerius vos per 15 min. siūlančius „Gorilla Burgers“ maisto vagonėlius galima rasti dvejose vietose – Raudondvario pl. 150 ir prekybos miestelyje „Urmas“.

Norintys užsisakyti maistą su pristatymu į namus ar biurą, tai padaryti gali per mobiliąsias programėles „Wolt“ ir „Bolt Food“. Na, o didesnės apimties užsakymus į biurus ar vakarėlius „Gorilla Burgers“ komanda pristato patys, prieš tai susisiekus telefonu +37066551303.

Daugiau naujienų iš naujojo restorano galima sekti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA