Įvertinkite: SEL pristato naują, su garsiu prodiuseriu įrašytą dainą | Kas vyksta Kaune

Įvertinkite: SEL pristato naują, su garsiu prodiuseriu įrašytą dainą

delfi.lt 2021/08/18 14:55

Grandioziniam koncertui besirengianti grupė SEL nusprendė paviešinti dar vieną premjerą iš būsimo, jau šį rudenį pasirodysiančio, naujo albumo. Tai kartu su garsiu muzikos prodiuseriu Raigardu Tautkumi bei jo grupe „NEO“ įrašyta daina „Tarp sienų keturių“.

„Raigardas – mano senas bičiulis, vienas garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių, jau kurį laiką su pasaulinėmis žvaigždėmis dirbantis bei kuriantis Londone. Būtent ten įrašinėjame ir kitas būsimo albumo dainas. Jo balsą išgirsite šio naujo kūrinio priedainyje“, – „Delfi“ pasakojo SEL lyderis Egidijus Dragūnas.

Neseniai du ryškiais hitais tapusius kūrinius „Tik Tok“ bei „Skrendu“ su kitu garsiu atlikėju Soliariu išleidęs Selas sako, jog bendradarbiaujant su kitais profesionaliais kūrėjais randa muzikoje gerokai daugiau spalvų.

„Bendradarbiaujant su kitais muzikos pasaulio profesionalais galima atrasti daugiau įvairesnio skambesio, mokytis vieniems iš kitų, dalintis nuomonėmis bei patarimais, išgirsti daugiau nuomonių. Čia matau tik pliusus“, – apie lietuvių ir anglų kalbomis įrašytą singlą sakė E. Dragūnas.

Pirmieji premjerą šįkart galėjo išgirsti E. Dragūno kanalo „Patreon“ platformoje rėmėjai. Selas teigė, jog vos pasirodžiusi daina vos per 4 valandas buvo perklausyta 50 tūkstančių kartų. Nuo šiol ją turi galimybę pasiklausyti ir visi kiti grupės gerbėjai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA