Islandijos plente stoja eismas: vairuotojai spūstyje kiurkso po valandą | Kas vyksta Kaune

Islandijos plente stoja eismas: vairuotojai spūstyje kiurkso po valandą

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Antradienio popietę netikėtos kliūtys vairuotojus pasitinka Islandijos plente. Kelininkams ties Kleboniškio tiltu uždarius vien eismo juostą, smarkiai apsunkintas transporto pralaidumas, magistralėje nusidriekė didžiulė spūstis.

Kaip antradienį, apie 15.50 val., įspėjo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, Islandijos plente važiuojant „Megos“ kryptimis formuojasi didelė spūstis, eismas abiem juostomis vos juda.

„Google Maps“ duomenimis, automobiliai stoja jau ties Kauno kogeneracine jėgaine, o srautas vos juda. Kauniečiai nuo Muravos sankryžos iki „Tėvynės“ važiavo daugiau nei 20 minučių, o Kleboniškio tiltą pasiekė tik per valandą.

Vairuotojai praneša, kad kelias kemšasi dėl važiuojamosios dalies susiaurėjimo – ties tiltu darbininkai uždarę pirmą eismo juostą. Interaktyvaus žemėlapio eismoinfo.lt duomenimis, čia remontą vykdo bendrovė „Kelių priežiūra“.

Darbų metu Islandijos plento ruože nuo 99 iki 100,2 km greitis ribojamas iki 70 km/val., dėl jų siaurėja važiuojamoji kelio dalis. Remontą numatyta baigti iki antradienio 23 val.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA