Kauniečiai fiksuoja paklydusį „Audi“ vairuotoją: nei taisyklių, nei mandagumo nerasta | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai fiksuoja paklydusį „Audi“ vairuotoją: nei taisyklių, nei mandagumo nerasta

„Kas vyksta Kaune“ grupės nario Raimondo nuotr.

Kauniečiai užfiksavo paklydusį vairuotoją, kuris ne tik Maironio gatve važiavo prieš eismą, kirto draudžiamą šviesoforo signalą, bet dar ir išreiškė nepasitenkinimą pėsčiųjų perėja žingsniavusiems gyventojams.

„Kas čia ne taip?“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje komentavo kaunietis.

Kaip matyti nuotraukoje, „Audi“ automobilis ruošiasi sukti į kairę iš Maironio gatvės į K. Donelaičio. Tačiau vairuotojas nepastebėjo, kad jo automobilis stovi priešpriešinėje juostoje.

Negana to, kad automobilis stovėjo netinkamoje vietoje, vairuotojas nusprendė pradėti sukimo manevrą dar degant raudonam šviesoforo signalui, užsipuolė per perėją tvarkingai ėjusius žmones.

„Per raudoną nusuko į kairę ir rėkia ant pėsčiųjų kuriems degė žalia šviesa“, – stebėjosi įrašo autorius.

Tai jau ne pirmas kartas, kada šioje miesto vietoje vairuotojai pasiklysta. Pavasarį K. Donelaičio gatvėje taipogi „Audi“ markės automobilis važiavo priešais eismą.

O prieš metus toje pačioje sankryžoje įvyko beveik analogiška situacija, kad vairuotojas į kairę nusprendė sukti iš priešpriešinės eismo juostos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad už šį epizodą vairuotojui būtų išrašytos kelios baudos – važiavimas esant draudžiamam šviesoforo signalui bei įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą. Iš viso reikėtų paploti apie 300 eurų remiantis 417-4 ir 420-1 KET punktais. Taip pat, vairuotojui gali tekti iki metų laikotarpio atsisveikinti su savo pažymėjimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA