Pavojų iš viršaus užfiksavęs kaunietis: kaip mes čia saugiai gyvenam | Kas vyksta Kaune

Pavojų iš viršaus užfiksavęs kaunietis: kaip mes čia saugiai gyvenam papildyta

Ketvirtadienio vakarą populiarios picerijos prieigose įamžintas incidentas, galėjęs baigtis labai liūdai. Savanorių prospekte veikianti picerija klientus pasitiko iš viršaus krintančiais plastiko gabalais.

„Kaip mes čia saugiai gyvenam!“ portalui atsiųstame vaizdo įraše sarkastiškai komentavo kaunietis, aprodydamas didelį plastmasės gabalą nusileidusį vos už kelių metrų nuo lauke sėdėjusių restorano klientų. Anot vyro, nedaug trūko, jog nuolaužos būtų užkirtusios ant vaiko.

„Ką tik nuo stogo nukrito plastiko gabalas „Can Can Pizza“, prie „Maxima“ malūno“, – rašė kaunietis.

Kaip matyti iš vaizdo įrašo, didžioji dalis nulūžusio fasado nusileido netoli restorano, kur pro šalį ėję žmonės galėjo susilaukti pavojingos staigmenos, o kita – ant šalia esančios mūrinės sienos.

Nors klientai ir restorano darbuotojai džiaugėsi, kad nuolaužos nenusileido į tuščią vietą, anot kauniečio, jos vos neužkrito ant vaiko.

„O jei vaikui ant galvos, kas būtų?“ – blogiausią scenarijų svarstė skaitytojas.

Papildyta rugpjūčio 19 dieną

Restoranų tinklo vadovė Rūta Grincevičienė atskleidė daugiau detalių apie pavojingą įvykį.

„Rugpjūčio 12 d. į kavinės „Can Can“, adresu Savanorių pr. 255 lauko terasą vėjas nuo pastato stogo atpūtė plastikines (poliuretano) plokštes. Kadangi esame patalpų nuomininkai, nuomojame patalpas iš Maxima grupės, nedelsiant kreipėmės į pastato administratorių, kuris paaiškino, kad poliuretano plokštes per aplaidumą buvo palikę neseniai pastato remonto darbus atlikę darbuotojai“, – teigė ji.

Incidento metu nenukentėjo nei klientai, nei darbuotojai.

„Po pakartotinės pastato apžiūros ir patikrinimo, gavome atsakymą iš pastato administratoriaus, kad pastatas ir terasa yra saugūs eksploatuoti, o visos poliuretano plokštės iškeltos. Dar kartą atsiprašome klientų už šį nesusipratimą“, – atsakyme rašė R. Grincevičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA