Kaktomuša kylant link VI forto žiedo: nukentėjo visi važiavę žmonės | Kas vyksta Kaune

Kaktomuša kylant link VI forto žiedo: nukentėjo visi važiavę žmonės

Penktadienio pavakarę skaudi avarija įvyko R. Kalantos gatvėje, važiuojant VI forto žiedinės sankryžos kryptimi. Čia kaktomuša susidūrus dviem automobiliams, nukentėjo trys žmones – policijos duomenimis, visi pristatyti į gydymo įstaigas.

Kaip apie 17 val. pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, nelaimė įvyko R. Kalantos gatve važiuojant link VI forto žiedo, susidūrė automobiliai „Opel“ ir „Toyota“. Vaizdo medžiagoje matyti, kad pastaroji transporto priemonė išvažiavusi į priešpriešinio eismo juostą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui nurodė, kad pranešimas apie nelaimę gautas pavėluotai, 17.14 val. Policijos žiniomis, visi eismo įvykio dalyviai buvo išvežti į gydymo įstaigas, pareigūnai ką tik išsiųsti į nelaimės vietą.

Anot Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniosios gydytojos, susidūrimo metu nukentėjo trys asmenys. Pašnekovė teigė, kad į ligoninę išvežtas vienas žmogus, dvi brigados dar dirba įvykio vietoje.

Apie vairuotojų blaivumą duomenų kol kas nėra. Tuo metu skaitytojai įspėja, kad judant nuo Petrašiūnų link VI forto formuojasi didelė spūstis, gatve nepravažiuoja troleibusai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA