Oficialu: P. Jankūnas dar metams lieka Kauno „Žalgiryje“ | Kas vyksta Kaune

Oficialu: P. Jankūnas dar metams lieka Kauno „Žalgiryje“

Žalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas oficialiai padėjo parašą ant sutarties ir savo įspūdingą karjerą dar metus tęs Lietuvos čempionų komandoje.

Apie savo sprendimą tęsti karjerą 37-erių puolėjas buvo paskelbęs dar po paskutiniųjų praėjusio sezono Eurolygos rungtynių, o per vasarą noras ir toliau žaisti krepšinį niekur neišblėso.

„Jokių permastymų vasarą nebuvo. Dar praėjusio sezono eigoje su Pauliumi Motiejūnu buvome sutarę ir sukirtę rankomis. Esame seni pažįstami, todėl žodis kartais yra svarbesnis nei parašas. Baigėsi atostogos ir dabar tebuvo atlikti formalumai bei viskas buvo užtvirtinta“, – teigė ant vienerių metų sutarties parašą padėjęs P.Jankūnas.

Naujo sezono sudėties komplektavimo darbus sekęs P.Jankūnas yra ypač patenkintas, kad į „Žalgirio“ rūbinę sugrįš patyrę ir pajėgūs lietuviai.

„Pačiam klubui vasara kaip visad buvo intensyvi. Kai kurių žaidėjų galbūt nepavyko pasikviesti, kai kuriuos pavyko. Viskas yra gerai – komandą turime, o kaip susiklijuosime, kaip susižaisime, parodys laikas. Smagu, kad lietuviai grįžta į „Žalgirį“. Turėsime stiprių savų žaidėjų, kurie ne tik bus geri aikštelėje, bet ir man su Milu padės prižiūrėti tvarką rūbinėje“, – sakė komandos kapitonas.

Šių metų pradžioje šeimos pagausėjimo sulaukęs P.Jankūnas vasaros atostogas nusprendė praleisti Lietuvoje.

„Vasarą leidome Lietuvoje, nes ir dėl pandeminės situacijos nelabai norėjome keliauti, o ir dukrytė gimė visai neseniai. Atostogavome savo sodyboje Varėnoje, keletą kartų buvome nuvykę į pajūrį, buvome Nidoje. Tikrai turiningai praleidome laiką, apkeliavome aplink Varėną ir aplankėme įdomesnes vietas“, – besibaigiančias atostogas apžvelgė P.Jankūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA