Įamžino registratorius: K. Mindaugo prospektu pralėkė kaip pro stovinčius | Kas vyksta Kaune

Įamžino registratorius: K. Mindaugo prospektu pralėkė kaip pro stovinčius

Pirmadienio vakarą vaizdo registratoriaus pagalba kaunietis įamžino dar vieną greičio fanatiką. „BMW” automobilis Karaliaus Mindaugo prospekte atidarė magistralę, gerokai viršydamas leistiną greitį pro kitas transporto priemones pralėkė lyg šios stovėtų nė nejudančios.

„Taip gražiai skraidė „BMW” Karaliaus Mindaugo prospekte”, – užfiksuotą vaizdo įrašą komentavo kaunietis.

Kaip matyti skaitytojo vaizdo medžiagoje, lengvasis automobilis „BMW” ketvirta K. Mindaugo pr. eismo juosta praskrieja lyg magistralėje. Greičio mėgėjų Kauno centre pasitaiko itin dažnai, čia neretai juos įamžina „trikojai”. Beveik prieš mėnesį K. Mindaugo prospekte taip pat užfiksuotas lakstūnas, gerokai viršijęs leistiną greitį, prospektu lėkdamas net 125 km/val. greičiu.

Kaip jau rašyta, vien per praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 540 greičio viršijimo atvejų.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad baudos už greičio viršijimą Lietuvoje siekia nuo 11 iki 724 eurų. Per akceleratorių paspaudus gerokai smarkiau nei leidžiama, galima atsisveikinti ir su vairuotojo pažymėjimu.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA