Sušlubavo A. Adamkienės sveikata, prezidento žmona ligoninėje jau beveik savaitę | Kas vyksta Kaune

Sušlubavo A. Adamkienės sveikata, prezidento žmona ligoninėje jau beveik savaitę

TV3.lt 2021/08/10 14:39
Alma Adamkienė ir Valdas Adamkus / DELFI nuotr.

Prezidentas Valdas Adamkus portalui tv3.lt patvirtino žinią, kad jo žmona Alma Adamkienė guli ligoninėje, tačiau, kaip paaiškino buvęs šalies vadovas, sutuoktinės sveikata gerėja. Netrukus ponia Alma turėtų būti perkelta į sanatoriją Birštone.

V. Adamkus sakė, kad jo paties sveikata šiuo metu yra gera. „Aš jaučiuosi labai gerai. Man atrodo, kad ne tik skiepai, bet ir oras neturi blogos įtakos. Viskas tvarkoje su manimi“, – sakė V. Adamkus.

Prezidentas portalui atskleidė, kad praėjusią savaitę sušlubavo jo žmonos sveikata, tačiau buvęs šalies vadovas negalėjo tiksliai pasakyti, kas nutiko.

„Gal geriausia apie žmonos sveikatą kalbėti su gydytoja, nes mano žmona jau beveik savaitę ligoninėje. Aš nenoriu nieko sumaišyti ir duoti blogą informaciją. Almą nuo ketvirtadienio perkels į Birštoną ir ten bus dvi savaitės atsigavimui“, – portalui sakė V. Adamkus.

V. Adamkus tv3.lt pasakojo, kad jis buvo Prezidentūroje, kai jam paskambino namų šeimininkė.

„Man paskambino namų šeimininkė ir pasakė, kad Almą rado pasvirusią, sėdinčią fotelyje ir skaitančią laikraštį. Ji kuo greičiau sureagavo į tai. Paskui ten prasidėjo… Žodžiu, nusprendė ją tuoj perkelti į ligoninę ir išvežė į Santaros klinikas“, – paaiškino V. Adamkus.

Prezidento žmona ligoninėje jau beveik savaitę, tačiau jos sveikata, kaip sakė V. Adamkus, jau pagerėjusi.

„Jai jau pagerėjo po savaitės. Aš ir dabar automobilyje važiuoju į ligoninę. Kiekvieną dieną ją lankau. Vakar jau ji gan žvaliai atrodė ir mes esame labai patenkinti, kad su kiekviena diena ji stiprėja“, – sakė prezidentas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA