„Mercedes“ vairuotojo manevrai privertė išsigąsti: ar normalu taip važinėti Kauno gatvėse? | Kas vyksta Kaune

„Mercedes“ vairuotojo manevrai privertė išsigąsti: ar normalu taip važinėti Kauno gatvėse?

Vis pasirodantys vaizdo įrašai su pavojingai manevruojančiais vairuotojais neramina kauniečius – tokie pasilakstymai gali baigtis labai skaudžiai. Vieną tokį drąsuolį užfiksavo kaunietis važiavęs su šeima. „Mercedes Benz“ markės automobilis skriete praskriejo pro jų automobilį prieš tai kirtęs dvigubą ištisinę kelio ženklinimo juostą.

„Ar normalu taip važinėt Kauno gatvėse? Į e.policija jau kreiptasi, tokie kelių ereliai užmuša nekaltus žmones. Greitis jo nežmoniškas buvo, o mūsų vairuojama mašina buvo su mažamečiu vaiku. Laimei incidentas baigėsi laimingai. Kitą kartą kažkam gali baigtis tragiškai per tokį vairuotoją“, – piktinosi vaizdo įrašą atsiuntęs vairuotojas.

Atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip filmuojantis vairuotojas atvažiuoja nuo Partizanų gatvės ir suka link Muravos sankryžos, kuria keliauja Karmėlavos kryptimi. Būtent šioje atkarpoje nuo sankryžos kauniečio vairuojamas automobilis per plauką nesusiduria su iš priešpriešinės eismo juostos iššokusiu „Mercedes“ vairuotoju.

Pagal ANK 417 str. 3 dalį, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus vairuotojas baudžiamas nuo šešiasdešimt iki devyniasdešimt eurų bauda, taip pat gali būti skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo vieno iki trijų mėnesių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA