Kauno rajone pasveikintas jau 700-asis kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone pasveikintas jau 700-asis kūdikis

700-asis kūdikis / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

700-asis šių metų Kauno rajono kūdikis – Aras Adomaitis iš Raudondvario. Liepos 19 d. gimęs berniukas Agnės ir Algimanto Adomaičių pirmagimis.

Tėvai turėjo ilgą sąrašą patikusių vardų, favoritu tapo lietuvių kilmės vardas. „Dainavos senų žmonių padavimuose perskaičiau dainą apie Arą. Šis vardas mums patiko, todėl nusprendėme jį duoti sūnui. Tikimės, kad mūsų Aras kils aukštai kaip erelis“, – pasakojo tėtis Algimantas.

Išskirtinio vardo mažylis tapo trečiuoju „A“ komandos nariu – visų šeimos narių inicialai prasideda šia raide, rašoma Kauno savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Įdomu ir tai, kad naujagimio plaukai tokie šviesūs, jog primena sidabrą. „Mūsų sidabraplaukis“, – šypsodamiesi kalbėjo berniuko tėvai.

Aro mama kaunietė, o tėtis iš Raudondvario. Sutuoktiniai susipažino universitete prieš 13 metų, kuomet abu studijavo sociologiją ir antropologiją.

„Jauniausiajam mūsų piliečiui linkiu, kad augtų sveikas, laimingas, mylimas ir giliai įleistų šaknis Kauno rajone“, – kalbėjo Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

Meras šeimai įteikė kūdikio knygą, kurioje Aro tėveliai galės užfiksuoti smagiausias mažylio augimo akimirkas bei įspūdžius, ir kūdikio kraitelį.

„Labai smagu, kad Kauno rajonas rūpinasi naujagimiais ir įteikia, tokias naudingas dovanas“, – sakė Agnė, kartu su vyru apžiūrėdama kraitelyje esančius būtiniausius reikmenis.

Praėjusiais metais 700-asis kūdikis buvo užregistruotas rugpjūčio 20 dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA