Girstučio baseinas kviečia į atvirų durų dieną – apsilankykite nemokamai | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseinas kviečia į atvirų durų dieną – apsilankykite nemokamai

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 21 dieną, šeštadienį, Girstučio baseine vyks atvirų durų dienos: Ateik, pabandyk, sportuok! Šią dieną Girstučio baseine vyks net 30 grupinių užsiėmimų vandenyje ir salėje.

Visą renginio dieną treniruoklių salėje budės asmeniniai treneriai, kurie atsakys į jūsų klausimus, patars, kaip teisingai atlikti pratimus ar naudotis treniruokliais.

Vyks plaukimo pamokos, kurių metu plaukimo treneriai supažindins su plaukimo pradmenimis ir plaukimo treniruočių nauda.

Edukacija vaikams baseine „Neriam į vandens pasaulį“ kurios metu vaikai gaus ne tik teorinės informacijos apie saugų elgesį vandenyje ir prie vandens, mokysis, kaip suteikti pirmąją pagalbą, bet ir atliks praktines užduotis vandenyje žinių įtvirtinimui.

Vyks seminaras „Sveika gyvensena kiekvienam!” apie sveikos gyvensenos, sveikos ir subalansuotos mitybos principus ir naudą sveikatai ir organizmui. Seminaro metu bus aptariamas tinkamas ir naudingas sveikatai maisto racionas, mitybos ir aktyvios veiklos dienos rėžimas, vandens svarba ir nauda žmogaus organizmui ir kiti su sveika ir subalansuota mityba susiję klausimai, kuriuos atsakys  Otonas Klimavičius.

Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija čia.

Renginys bus fotografuojamas ar filmuojamas, nuotraukos gali būti platinamos viešai.

Projektas „Atvirų durų diena „Ateik, pabandyk, sportuok!” bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas. Projektą vykdo UAB Sporto infrastruktūra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA