Kaunietis šaukiasi pagalbos: Laisvės alėjoje vidury dienos pavogta 10 tūkst. eurų | Kas vyksta Kaune

Kaunietis šaukiasi pagalbos: Laisvės alėjoje vidury dienos pavogta 10 tūkst. eurų

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis su prašymu padėti surasti vagišius, kurie trečiadienį viduryje dienos iš jo pavogė didelę sumą grynųjų. Laisvės alėjoje draugo laukęs kaunietis pasigedo kuprinėje buvusių beveik 10 tūkst. eurų.

„14.26 val. kavinėje „400 laipsnių“, esančioje Laisvės alėjoje, sėdint prie stalo iš galo pasiėmė kuprinę ir ištraukė ten buvusius pinigus – beveik 10 tūkst. eurų“, – nusikaltimo esmę nupasakojo nukentėjusysis.

Anot kauniečio, vaizdo medžiagoje matomi vyrai jį sekė jau kuris laikas. Iš pradžių nukentėjusysis buvo prie „Radisson Hotel“ viešbučio K. Donelaičio gatvėje, tada laiką leido „RocknRolla“ restorane, o galiausiai prisėdo kavinėje „400 laipsnių“, kur ištaikę progą ilgapirščiai ir atliko savo juodą darbą.

Ieškomi vyrai / Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Skaitytojo teigimu, tik peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, du įtartini vyrai jau pastebėti „RocknRolla“. Kauniečio atsiųstame įraše matyti, kaip asmenys deda į kojas Vasario 16-osios gatvėje.

Apie įvykdytą nusikaltimą patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas. Jo žiniomis, pranešimas apie vagystę policiją pasiekė 15 val. – Laisvės alėjoje buvęs vyras pasigedo 9 400 eurų ir kuprinės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, apie įtariamuosius duomenų kol kas nepateikiama. Atpažįstančių užfiksuotus asmenis, mačiusių juos nuvažiuojant ar turinčių kitos naudingos informacijos prašoma skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA