Įspūdingi sklypai Kauno marių pakrantėje – Vaišvydavoje kuriamas ypatingas individualių namų kvartalas | Kas vyksta Kaune

Įspūdingi sklypai Kauno marių pakrantėje – Vaišvydavoje kuriamas ypatingas individualių namų kvartalas

„Garšvės slėnis“ / Organizatorių nuotr.

Naujų namų ieškančius kauniečius liepos pradžioje pasiekė žinia apie ypatingą gyvenamųjų namų kvartalą „Garšvės slėnis“, kuriamą vaizdingose Kauno marių prieigose – Vaišvydavoje. Vos per 15 min. nuo miesto centro automobiliu pasiekiamas individualių namų projektas Kauno rinkoje išsiskiria ne tik savo apylinkėmis, bet ir koncepcija. Su daline apdaila parduodamų namų ypatybė – kartu siūlomi ir ypatingo dydžio sklypai.

Naujasis „Garšvės slėnis“ – tai individualių namų projektas prie pat Kauno marių, apsuptas miškų ir pažintinių takų. Kvartalą sudaro 19 funkcionaliai suprojektuotų vieno aukšto namų su individualiais sklypais, siekiančiais nuo 7 iki 10 arų. Pirkėjai gali rinktis namus, kurių vidaus plotas sieks 103, 111, 130 arba 148 kv. metrus. Projekto vystytojas – įmonių grupė „Nuova“.

Uždaras kvartalas gamtos apsuptyje

„Projektas rinkoje išsiskiria savo sklypų dydžiu. Jie yra daug didesni, nei standartiniai panašaus tipo projektuose siūlomi sklypai. Būsimieji naujakuriai turės laisvę kurti savo kiemą taip, kaip visada svajojo. Vietos čia užteks ne tik baseinui ar šiltnamiui, bet ir nuosavai krepšinio aikštelei.

Kiekviena šeima, kurdama savo aplinką, įneš savitumo bei originalumo, tad laikui bėgant kvartalas įgaus spalvų ir įvairovės. Namo gyventojai mėgausis erdvumu bei laisve, per daug nenutolę nuo miesto centro. Na, o kvartalų su tokio dydžio sklypais yra labai nedaug ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje“, – sako projektą įgyvendinančios įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė Deimantė Kairienė.

Vos 5 min. atstumu pėsčiomis nuo Kauno marių įsikūręs „Garšvės slėnis“ naujakurius žavi Kauno marių regioninio parko atveriamomis galimybėmis. Ieškantys vaizdingų pasivaikščiojimo takų, netoliese gali atrasti penkis pažintinius maršrutus, aštuonis piliakalnius, vaizdingą Rumšiškių mišką ar išsimaudyti paslaptingame Juodajame ežere. Netoliese įsikūręs ir Rumšiškių liaudies muziejus, siūlantis kultūrinių, pramoginių bei etnografinių veiklų.

„Gyventi tokioje išskirtinėje aplinkoje, kur gamta darniai susipina su kultūriniu paveldu, yra daugiau nei nuostabu. Ši aplinka užtikrina įdomią kasdienybę, turiningus savaitgalius, pažintį su gamta ir prasmingą laiką su visa šeima. Atitinkamai, šis projektas yra tobulas tiems, kas ieško erdvaus, privataus būsto saugioje bei vaizdingoje kaimynystėje“, – sako D. Kairienė.

Laisvė kurti svajonių namus

Uždarame kvartale „Garšvės slėnis“ suprojektuoti vieningos architektūros vieno aukšto namai, tad jie patogūs ir šeimoms su mažais vaikais, ir senjorams, ir negalią turintiems gyventojams. Visi jie parduodami su daline apdaila, išvedžiotomis komunikacijomis, aptvertu sklypu bei dalinai sutvarkyta aplinka.

„Manome, kad interjero kūrimas įsigijus namą yra smagus procesas. Juk tai – laisvė kurti  savo svajonių namus, išvengiant primestų standartų. Tiesa, naujakurių patogumui, namuose bus suprojektuotas autonominis grindinis šildymas su individualiais dujiniais katilais, leisiantis patiems gyventojams nuspręsti, kada pradėti ir baigti šildymo sezoną. Taip pat kvartale bus sutvarkytos bendrosios žaliosios zonos, apšvietimas, o visų saugumui – teritorija bus aptverta“, – sako įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė.

Tiesa, jei pirkėjai neturi galimybių skirti laiko naujųjų namų įrengimui, kvartalo „Garšvės slėnis“ statytojai pasiruošę padėti.

„Bendradarbiaujame su įvairiais rangovais bei interjero dizaineriais, tad esant poreikiui, galime pasiūlyti savo partnerių paslaugas“, – sako D. Kairienė.

Pirmieji namai – dar šiemet

Pirmuoju kvartalo „Garšvės slėnis“ statybų etapu statomi 4 iš 19 namų, siekiančių 103 arba 148 kv. metrus. Šių namų statybą planuojama pabaigti dar iki metų pabaigos, o tuomet pradėti likusiųjų namų rezervaciją.

Projekto „Garšvės slėnis“ vystytojas – įmonių grupė „Nuova“, turinti daugiau nei 30 metų patirtį nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo srityje.

„Nuova“ išvystė dešimtis skirtingų finansinių, komercinių ir gyvenamųjų nekilnojamojo turto projektų, siekiančių daugiau nei 100 tūkst. kv. metrų, tarp kurių kauniečiams puikiai pažįstami projektai „Lampėdžio takas“, „Akacijų vilos“, „Smėliai“, o pajūryje – „Apartamentai kopose“, „Birutės parkas“ namai bei “Auksinių kopų” viešbutis. Artimiausiu metu “Nuova” įmonių grupė rinkai pristatys naują daugiabučių namų kvartalą Žaliakalnyje, kuriame numatoma beveik 200 turtinių vienetų.

Vystydama naujus projektus, “Nuova” įmonių grupė ypatingą dėmesį skiria objektų vietai ir kokybei. Vystytojo tikslas – net ir gyvenantiems mieste užtikrinti gamtos ir miesto dermę.

Daugiau informacijos apie naująjį projektą „Garšvės slėnis“ bei jo eigą galima sekti internetinėje svetainėje, www.garsvesslenis.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA