Centriniame Kauno turguje – tik natūralias uogas savo gaminiams naudojanti desertinė „Prisirpom“ – Kas vyksta Kaune

Centriniame Kauno turguje – tik natūralias uogas savo gaminiams naudojanti desertinė „Prisirpom“

„Prisirpom“ desertai / Organizatorių nuotr.

„Prisirpom“ – Centriniame Kauno turguje įsikūrusi desertinė, kurioje galite įsigyti labai skanių, itin aukštos kokybės natūralių tortų, pyragėlių, desertų ir kitokių saldumynų. Juos gamina 10 metų patirtį turinti įmonė „Maisto ritmu“, kuri taip pat valdo ir Vilniuje, teatre, įsikūrusį restoraną „Balkonas“ bei banketų ruošimo verslą.

„Prisirpom“ pavadinimas desertinei pasirinktas ne veltui – čia desertams gaminti yra naudojama labai daug šviežių prisirpusių uogų. Ne džemų, pastų ar kokių kitokių pakaitalų, o tikrų uogų.

„Dedame mažiau cukraus, kad neužgožtume tikrojo uogų ir kitų produktų natūralaus skonio. Vienas populiariausių mūsų produktų – tortas „Geriau nei Napoleonas“. Jis gaminamas iš tradicinio „Napoleono“ torto lakštų, kurie pertepami lengvu, gaiviu plikytu kremu. Esame ištobulinę jo receptą. Ir dedame daug uogų: braškių, šilauogių“, – pasakojo desertinės vadovė Rasa Tamošiūnaitė.

Klientai ypač vertina labai skanius „Prisirpom“ eklerus, romo bobas, kitus tortus. Pasak pašnekovės, dabar labai populiarus variantas – trijų skonių degustacinis tortas. Jame galima paragauti trijų skirtingų skonių desertinės gaminamų tortų.

„Prisirpom“ desertai / Organizatorių nuotr.

Dar čia galima įsigyti desertų indeliuose: tiramisu su limončelu, žele, panakotos. Jie puikiai tiks ir kasdieniam pasimėgavimui prie kavos ar arbatos, ir praturtins bet kurią šventę, pobūvį ar vakarėlį.

„Prisirpom“ tiramisu yra ypatingas – pagardintas įžymiuoju itališkuoju iš citrinų žievelių pagamintu likeriu – limončelu. Žele desertui naudojamos tik natūralios uogos, o panakotai – tik aukščiausios kokybės lietuviška šviežia grietinėlė.

„Prisirpom“ desertai / Organizatorių nuotr.

„Turime daug įvairių gaminių, o profesionalūs mūsų konditeriai nuolat kuria naujus. Visas kolektyvas ragauja, diskutuoja bei vertina ką ir kaip būtų galima patobulinti. Į tai žiūrime labai atsakingai, gilinamės į gamybos procesą, kad produkcija būtų kokybiška ir patiktų pirkėjams“, – sakė R. Tamošiūnaitė.

Desertinę „Prisirpom“ rasite įėję pro pagrindinį turgaus įėjimą, tiesiai už natūralių mėsos gaminių prekybos vietos „Kadaginė“. Turgus įsikūręs prekybos miestelio „Urmas“ (Pramonės pr. 16) Rytinės galerijos 19 prekybos salėje. Turgaus darbo laikas: I–V nuo 7 val. iki 17.30 val.; VI nuo 7 val. iki 16 val.; VII nuo 7 val. iki 15 val.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Rekomenduojami video
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA