Prie Trijų mergelių tilto ugniagesių pajėgos suvažiavo be iškvietimo | Kas vyksta Kaune

Prie Trijų mergelių tilto ugniagesių pajėgos suvažiavo be iškvietimo

Aukštalipių mokymai prie Trijų mergelių tilto / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Pirmadienio popietę ugniagesių ekipažus prie Trijų mergelių tilto pamatę kauniečiai sunerimo – ar tik ne skenduolio ieškoma Nemune. Pasirodo, čia vyko aukštalipių mokymai, gelbėtojai praktikavosi stačiu šlaitu kelti „nukentėjusįjį“.

Kelis ugniagesių automobilius „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai Biržiškų gatvėje pastebėjo apie 12 val. Gaisrininkai naršė po tiltu, nors jokio nelaimėlio matyt nebuvo.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budinčiu specialistu, paaiškėjo, kad čia vyko aukštalipių mokymai. Imituota, kad po tiltu yra nukentėjusysis, kurį ugniagesiai kėlė šlaitu.

Į mokymus suvažiavo trys autocisternos ir štabo automobilis, dalyvavo 12 ugniagesių iš Kauno PGV 3-iosios komandos ir trys iš 2-osios komandos, iš viso – 15 žmonių.

Pašnekovo žiniomis, apie 13.30 val. mokymai jau ėjo į pabaigą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA