K. Baršausko gatvėje užsiliepsnojo sunkiasvorė technika | Kas vyksta Kaune

K. Baršausko gatvėje užsiliepsnojo sunkiasvorė technika

Pirmadienio popietę neplanuotai stoti K. Baršausko gatvėje teko ekskavatoriaus vairuotojui. Skaitytojų užfiksuotoje medžiagoje matyti, kad mašina paskendo liepsnose, į nelaimės vietą operatyviai išsiųstos ugniagesių pajėgos.

Žinia apie K. Baršausko gatvėje liepsnojantį ekskavatorių „Kas vyksta Kaune“ pasiekė apie 16 val. Liudininkų teigimu, nelaimė įvyko važiuojant VI forto kryptimi, tarp „Viada“ ir „Circle K“ degalinių.

Redakcijai siųstuose vaizdo įrašuose matyti, kad ekskavatoriaus variklio skyrius dega atvira liepsna, karštis netrukus pradėjo spirginti ir mašinos kabiną.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budėtoju, šis nurodė, kad įvykio vietoje dirba dvi autocisternos, apie 16.10 val. gaisras jau buvo likviduotas.

Šiuo metu aušinamos metalinės ekskavatoriaus konstrukcijos, kad būtų galima atjungti akumuliatorių. Apie nukentėjusius asmenis nepranešama.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA