Kriminalistų operacija Partizanų gatvėje: užspaudė sidabrinį „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Kriminalistų operacija Partizanų gatvėje: užspaudė sidabrinį „BMW“

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio popietę kaunietis neuniformuotus pareigūnus pastebėjo dirbant Partizanų gatvėje. Čia iškrėstas „BMW“ automobilis – liudininko manymu, sučiuptas narkotikų prekeivis, tačiau policija apie operaciją informacijos neteikia.

Sujudimą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas apie 14.30 val. užfiksavo Partizanų gatvėje, ties Birželio 23-iosios gatvės sankryža. Nuotraukoje matyti sidabrinis penktos klasės „BMW“, kurį iš priekio ir užpakalio užblokavę du automobiliai.

Aplink transporto priemonę sukiojasi keli pirštinėti asmenys, iš pažiūros renkantys įrodymus, o tamsiai apsirengęs vyras, galimai – sulaikytasis, juos tik stebi.

Sulaikymą užfiksavęs skaitytojas nurodė, kad Partizanų gatvėje dirbo kriminalistai, liudininko nuomone, sučiuptas narkotikų prekeivis. Tiesa, daugiau informacijos apie operaciją iš policijos gauti nepavyko.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad čia darbavosi kriminalistai, apie kurių veiksmus Kauno pareigūnai duomenų neturi.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis bent kiek plačiau sulaikymo taip pat nekomentavo – žadėjo pasidalinti, jei tik bus paviešinta bendra informacija apie Kaune vykdytą Kriminalinės policijos biuro operaciją.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA