Vilijampolėje gausios specialiųjų tarnybų pajėgos: smarkiai susidūrė du automobiliai | Kas vyksta Kaune

Vilijampolėje gausios specialiųjų tarnybų pajėgos: smarkiai susidūrė du automobiliai papildyta

Skaitytojo nuotr.

Antradienio popietę Vilijampolėje susidūrė du lengvieji automobiliai. Raudondvario plente darbuojasi visos specialiosios tarnybos.

„Raudondvario plente didelė avarija”, – pranešė skaitytojas. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pirminiais duomenimis, apie 15 val. Raudondvario plente susidūrė dvi transporto priemonės.

Apie įvykio aplinkybes ir eismo dalyvių būklę informacija kol kas neteikiama.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos budinčio ugniagesio teigimu, nors iškvietime buvo nurodyta, kad po eismo įvykio yra galimai prispaustų žmonių, vairuotojų ar keleivių iš sumaitotų automobilių vaduoti neprireikė. Įvykio vietoje darbuojasi ir medikai.

Papildyta 15.54 val.

Liudininkų teigimu, viena ir eismo įvykyje dalyvavusių transporto priemonių – „Vw Passat”. „Passat vairuotoją su neštuvais išnešė”, – teigė kaunietis.

Papildyta liepos 21 dieną 11.13 val.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, liepos 20-osios popietę, Raudondvario pl., į kairę sukdamas automobilis „VW Passat“ susidūrė su tiesiai pagrindiniu keliu važiavusiu „VW Caddy“, kurį vairavo 63 metų vyras. Nukentėjo pirmojo automobilio 28 metų vairuotoja.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA