Penktadienio vakarą Šilainiuose privatus vaikų baseinas tapo suaugusiųjų VIP pasilinksminimo vieta | Kas vyksta Kaune

Penktadienio vakarą Šilainiuose privatus vaikų baseinas tapo suaugusiųjų VIP pasilinksminimo vieta

Asociatyvi, Skaitytojo, R. Tenio nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Lietuvoje užsibuvę karščiai turbūt daugelį traukia prie vandens telkinių ar baseinų. Tačiau Šilainiuose esančiame namų kvartele vaikams atsivėsinti skirtas baseinas vakarą iš penktadienio į šeštadienį tapo naktinio suaugusių VIP vakarėlio epicentru. Garsi muzika, klyksmai ir alkoholis iki pat 3 valandos nakties, neleido šalia gyvenantiems kaimynams ramiai išsimiegoti.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietė, kuri tapo šio neeilinio vakarėlio Baltu pr. liudininke. Kaip ji pasakojo, vakarėlis įsisiūbavo taip, kad net du kartus į vietą vyko policijos pareigūnai.

Vaikams skirtas baseinas tapo vakarėlio traukos centru

Kaip nurodė skaitytoja, vakarėlio pradžia įvyko apie 13 valandą, kai prie baseino, kurį gyventojai buvo įrengę vaikams, po truputį pradėjo rinktis tėvai su vaikais. Iki pat 19-20 val. vakaro buvo gana ramu, tačiau tada kompanija aplink baseino teritoriją pradėjo stipriai augti.

Augančioje ir po truputį įsidrąsinusioje kompanijoje pradėjo lietis alkoholis, vis garsiau girdėjosi muzika, švilpimai, į baseiną vyrai pradėjo mėtyti moteris. Ir visa tai vyko, kol aplinkui dar šmirinėjo vaikai, neramios nakties įvykius prisimena kaunietė.

Triukšmo ir vykstančių orgijų neapsikentę kaimynai 22 valandą iškvietė policiją. Tiesa, susirinkusiuosius atvykę ekipažai nuramino ne ilgam.

„Atvyko pareigūnai, įspėjo žmones, tačiau jiems išvažiavus po truputį vėl didėjo muzikos garsas ir žmonių skleidžiamas triukšmas“, – pasakojo kaunietė.

Galiausiai, 1 valandą nakties kaimynai vėl kreipėsi į Kauno Vyriausiąjį policijos komisariatą. Po poros valandų atvykę policijos pareigūnai dalyviams išrašė protokolus ir nelegaliam vakarėliui teko pasibaigti.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato specialistas patvirtino, kad buvo gauti keli pranešimai iš nepatenkintų kaimynų dėl Baltų pr. 193 vystančio vakarėlio.

Atvykę pareigūnai iš pradžių sudrausmino vakarėlio dalyvius, o po to ėmėsi griežtesnių priemonių – protokolų, nurodė jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA