Atsinaujinęs Kauno Jachtklubas tapo ne tik kauniečių, bet ir turistų traukos centru | Kas vyksta Kaune

Atsinaujinęs Kauno Jachtklubas tapo ne tik kauniečių, bet ir turistų traukos centru

Organizatorių nuotr.

Pavasarį Kauno Jachtklubo teritorijoje duris atvėręs restoranas „Marina Taste Gallery“ reikšmingai pakeitė kauniečiams puikiai pažįstamos vietos veidą. Šiandien į vieną vaizdingiausių Kauno marių pakrančių sugrįžta ne tik miesto gyventojai, bet atvyksta ir vietos bei užsienio turistai. Išskirtine aplinka mieste garsėjanti vieta jau keletą mėnesių džiugina ir ypatingu patiekalų bei tik čia gaminamų kokteilių meniu.

„Vos prisilietus prie Kauno Jachtklubo teritorijoje daugelį metų veikusio objekto tapo aišku, jog ši vieta svarbi ne tik Kauno, bet ir kitų Lietuvos miestų gyventojams. Džiaugiamės, kad per kelis mėnesius Kauno Jachtklubas tapo vis labiau ir labiau lankomas, o lankytojus vilioja tiek mūsų restorano teikiamos paslaugos, tiek pati vieta, leidžianti mėgauti Kauno marių įlankos uosto peizažu“, – sako restorano „Marina Taste Gallery“ vadovas.

Marina Taste Gallery restoranas / Organizatorių nuotr.

Nors atsinaujinusiame Kauno Jachtklube šurmulio netrūksta ir darbo dienomis, daugiausiai lankytojų čia – savaitgaliais. Kiekvieną vasaros penktadienį ir šeštadienį „Marina Taste Gallery“ vasaros terasa klientus pasitinka su restorano didžėjų komandos parinktais muzikiniais takeliais, padedančiais kurti dar gyvesnę vakaro atmosferą. Atsižvelgiant į didelį klientų susidomėjimą, norintiems su draugų kompanija pasibūti terasoje savaitgalio dienomis ar vakarais, „Marina Taste Gallery“ komanda pataria stalelius rezervuoti iš anksto.

Profesionalaus miksologo kokteiliai ir europietiškos virtuvės patiekalai

Tiesa, lankytojų traukos priežastis – ne vien muzika ir puikus vaizdas. Europietiška virtuve pagrįstas restorano meniu šefų sukurtas taip, jog jame savo skoniui patiekalų galėtų rasti kiekvienas. Tarp populiariausiųjų šiandien, pasak restorano vadovo, yra midijos, lašiša, ypatinga restorane gaminama žuvienė, risotto bei vištienos patiekalai.

Marina Taste Gallery restoranas / Organizatorių nuotr.

Na, o bene daugiausiai nuostabos klientų gretose sulaukia ypatingieji restorano kokteiliai.

„Restorano naujiena – sezoninis kokteilių meniu. „Marina Taste Gallery“ baro komandoje dirbantis profesionalus kokteilių miksologas Vilius parengė specialios receptūros kokteilius, įkvėptus mus supančios Jachtklubo aplinkos. Šiuo metu tarp populiariausiųjų galime išskirti „Summer Wave“ kokteilį su pasiflorais, kokteilį „Jachta“ su obuoliais bei čili pipirais bei, žinoma, klasikinius „Pina Colada“ „Mai-Tai“ bei „Cosmopolitan“ kokteilius. Šaltuoju metu sezoninį meniu planuojame papildyti ir karštaisiais kokteiliais“, – sako restorano „Marina Taste Gallery“ vadovas.

Restorano vadovo teigimu, tiek kokteiliai, tiek patiekalai „Marina Taste Gallery“ gaminami akcentuojant šviežumą ir kokybę.

Kaimynystėje – krosnyje keptos picos ir grill patiekalai

„Į bendrą, atsinaujinusio Kauno Jachtklubo peizažą labai džiugu priimti ir ką tik duris atvėrusį krosnyje keptų picų bei grill patiekalų restoraną „Iešmas ir ližė“. Galiu patikinti, jog mūsų kaimynų gaminamas maistas vertas didžiausių pagyrų“, – sako restorano „Marina Taste Gallery“ vadovas.

Marina Taste Gallery restoranas / Organizatorių nuotr.

Adresu R. Kalantos 124, Kaunas įsikūręs restoranas dirba kasdien. Pirmadieniais-trečiadieniais nuo 12 iki 22 val., ketvirtadieniais – nuo 12 iki 23 val., penktadieniais – nuo 12 iki 1 val., šeštadieniais – nuo 10 iki 1 val., o sekmadieniais – nuo 10 iki 22 val.

Vasaros terasos renginių programą bei restorano meniu naujienas galima sekti ČIA. Rezervuoti stalelį draugų kompanijai ar vietą asmeninei šventei galima telefonu +37064852220 arba susisiekus asmenine „Facebook“ žinute.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA